Samsung Galaxy S8 Ημερομηνία κυκλοφορίας, λειτουργίες, προδιαγραφές και τιμή

Υπάρχουν πολλες προσδοκίες σχετικά με την  Samsung Galaxy S8 Edge η οποία θα μπορούσε
να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του έτους 2017. Τα τελευταία χρόνια κομμάτι ρεκόρ μπορούμε να πούμε ότι η εταιρεία εργάζεται σκληρά για να κάνουν την ναυαρχίδα τους καλύτερη. Από S6, πρόσθεσαν κυρτή οθόνη  και τώρα εργάζονται για να σας δώσει εξαιρετικά κομψό και λείο σχέδιο smartphone που δεν πρέπει να το χάσετε. Η Samsung εργάστηκε σκληρά για να είναι ένα από τα καλύτερα
Smartphone παραγωγούς και σύμφωνα με τις φήμες για τα χαρακτηριστικά του Galaxy S8, είναι ένα τηλέφωνο που αξίζει να περιμένουμε.


Ποια είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S8 Edge;

Το νέο μοντέλο θα έρθει με μια λίγο μεγαλύτερη οθόνη και βελτιωμένη απεικόνιση? Υπέροχα γραφικά 4k, με μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη και επεξεργαστή, αναβαθμισμένη εμπρός και πίσω κάμερα με υψηλές αναλύσεις, θα επιτρέψει διαφορετική οπτική σκοπιά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για ένα αναδιπλούμενο σχεδιασμό. Η Samsung S8 θα είναι ένα από τα καλύτερα smart-phones κατά το έτος 2017. Θα είναι μια κινητή συσκευή που θα σας εχει συνδεδεμένο με το όχημά σας μέσα από την τρέχουσα τεχνολογία κινητών επικοινωνιών και θα προσφέρει επίσης πολλές επιλογές κινητών πληρωμών, περιλαμβανομένης της πρόσφατης Samsung Pay .

Σύμφωνα με τις τρέχουσες εικασίες η ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy S8 μπορεί να ειναι κατά την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου 2017 με τις ασιατικές αγορές, και στα μέσα του ίδιου μήνα η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Το S7 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ίδιο μήνα (2016), αν η ίδια τάση ακολουθεί τότε θα έχουμε το S8 στην αγορά μέχρι τον Απρίλιο το 2017.

Τα Galaxy S8 Edge μοναδικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές

Gorilla Glass: Η S8 θα έρθει με ένα σκληρυμένο γυαλί που θα κάνει το τηλέφωνο πιο ανθεκτικό σε βλάβες και να βελτιώσει την αντοχή. Αυτό το χαρακτηριστικό θα εφαρμοστεί τόσο στο εμπρός και στο πίσω μέρος της συσκευής? οι πλευρές θα καλύπτονται από μεταλλικό σκελετό για περισσότερη προστασία.

Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων: Samsung Galaxy S8 θα έχουν μια ανώτερη αισθητήρα αφής δάχτυλου στο κουμπί HOME. Αυτό θα ειναι πολύ σημαντικό όταν στο ξεκλείδωμα του τηλεφώνου και κατά τη διάρκεια της καταγραφής στο mobile banking και άλλες ιστοσελίδες και καθώς και την επιλογή των αμοιβών Samsung.

Αναγκαστικη οθόνη αφής: Η Samsung μπορεί να ενσωματώσει αυτό το μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα, παρόμοια με το 3D αφής. Με αυτό το χαρακτηριστικό η συσκευή εμφανίσει διαφορετικές επιλογές με την πίεση των δακτύλων. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει παρουσίαστει σε κάποιο iPhone όπως το 6S και έχει προσελκύσει πολλούς χρήστες. Η ανακοίνωση της Samsung να ενσωματώσει αυτή τη δυνατότητα μέσα σε ένα χρόνο, είναι μια σαφής ένδειξη ότι ο γαλαξίας S8 θα το έχει.

Swift Wired charge 4.0 και ασύρματη φόρτιση: θα παρέχει μια γρήγορη φόρτιση,για την ενσύρματη φορτιστή θα χρειαστούν 30 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία . Αυτό είναι ένα καταπληκτικό χαρακτηριστικό για τους χρήστες γαλαξία....

4k εγγραφής: μια εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, η οποία εμφανίζει έως και 8 εκατομμύρια pixels και με 3840 x 2160 pixels.

4000mAh χωρητικότητα της μπαταρίας: είναι μια ισχυρή μπαταρία που μπορεί να υποστηρίξει πλήρως τη ναυαρχίδα για 2 ημέρες, μια μπαταρία που δεν μπορεί να αφαιρεθεί θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε αυτήν .

Εσωτερική χωρητικότητα μνήμης: Το Galaxy S8 θα έρθει με 32,64,128 και 256GB επιλογές μνήμης και υποδοχή για κάρτα SD θα είναι παρόντες για την αναβάθμιση της μνήμης.Διαφορετικές τιμές θα κυμαίνονται μεταξύ $ 800 έως $ 1.200 περίπου. Το S8 θα κάνει χρήση της μνήμης UFS για να δώσει την κατάλληλη ταχύτητα για την ανάγνωση και τη γραφή μέχρι 500Mbps.

Θα κάνει χρήση του τύπου C θύρα USB, η οποία επιτρέπει τη διαβίβαση των δεδομένων να είναι ταχύτερη.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην αγορά σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα τα οποία είναι τα εξής: - πράσινο, μαύρο, χρυσό και λευκό.

Το Samsung Galaxy S8 θα έχει έναν επεξεργαστή 3.2 GHz καθιστώντας το τηλέφωνο πολύ γρήγορο. Η οθόνη θα είναι 5,3 ίντσες με ανάλυση οθόνης 4096 x του 2160 pixels.

Θα έχει μια μπροστινή και πίσω κάμερα με 8.1 Megapixels και 28 Megapixels αντίστοιχα. Η κάμερα θα γίνει με την ικανότητα αναγνώρισης προσώπου και με αυτόματη εστίαση λέιζερ.

Το Galaxy S8 θα χρησιμοποιούν το Android λειτουργικό σύστημα το οποίο θα είναι συμβατό με τις τελευταίες HTML και Bluetooth 5.0. Παρά το συνδυασμό των παραπάνω εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Galaxy S8 δεν θα είναι αδιάβροχο.

Οι φήμες για την επερχόμενη Galaxy S8

Πολλές φήμες έχουν ειπωθεί για το Samsung S8, δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε 100% σίγουροι γι 'αυτό, αυτο που μας μένει είναι να περιμένουμε και να δούμε τι θα γίνει στην πραγματικότητα.

Αναδιπλούμενο Concept:   Αν και η Samsung είχε ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο κατά το έτος 2017, υπάρχουν ήδη φήμες ότι το μοντέλο S8 θα έρθει με ένα αναδιπλούμενο σχεδιασμό.Εικάζουν ότι τα τηλέφωνα S8 θα έχουν δύο ενωμένες οθόνες που μπορεί να διπλωθεί στη μέση

Τιμή; Το Galaxy S8 αναμένεται να ερθει στην αγορά με κόστος $ 1000, αλλά σύμφωνα με τις παρούσες φήμες  μπορεί να κοστίσει και $ 900.

Αξεσουάρ

Ακριβώς όπως και τα περισσότερα τηλέφωνα, το Samsung S8 θα έρθει με μια σειρά από μερικά εξαρτήματα τα οποία περιλαμβάνουν: -

Ένας φορτιστής, ακουστικά, Εξωτερική Μπαταρία και ένα εξωτερικό περίβλημα για την προστασία του τηλεφώνου. Θα υπάρχει επιλογή για τους αμειβόμενους αξεσουάρ, όπως ασύρματο φορτιστή, Smart-Watch και Smart-Remote. Εάν αγοράσετε υψηλότερη εκδοχή, τότε μπορεί να πάρει όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

Samsung Galaxy S8 τιμή για τις διάφορες χώρες

Οι τιμές για τις διάφορες χώρες έχει μια μικρή παραλλαγή με την φθηνότερη τιμή είναι $ 807 και το υψηλότερο είναι $ 904. Παρακάτω είναι οι τιμές για τις διάφορες χώρες (όλο το ποσό σε δολάρια ΗΠΑ).

Τιμες ανα Χώρα ($)

Ηνωμένες Πολιτείες 900
Αγγλία (Ηνωμένο Βασίλειο) 874.31
Καναδάς 886,26
Ιαπωνία 904,42
Νότια Αφρική 869,72
Ισπανία 874,28
Γαλλία 874,25
Βραζιλία 807,46
Ινδία 873.44
Αυστραλία 876.61
Σιγκαπούρη 869,74
Φιλιππίνες 872,32
Αυστρία 874,25
Η πραγματική τιμή μπορεί να είναι λίγο υψηλοτερη ή χαμηλοτερη. Έτσι, εάν θέλετε το άγγιγμα της τελευταίας τεχνολογίας, στη συνέχεια, θα πρέπει να πάτε για το Galaxy S8 Edge από τη Samsung. Θα μπορούσε να είναι δαπανηρή, αλλά αξίζει τα χρήματα , θα έχετε πολλά χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.
TopGloob

Comments