Πώς Να Εντοπίσετε Το Ποδήλατό Σας Σε Περίπτωση Κλοπής

Νέα Μέθοδος Εντοπισμού Για Όλα Τα Πορτοφόλια
Στην Ελλάδα ο αριθμός των κλοπών ποδηλάτων έχει αυξηθεί πάνω από 20% κατά το τελευταίο έτος. Ευτυχώς, η τεχνολογία προχωράει και μας βοηθάει να κάνουμε τη ζωή δύσκολη για τους κλέφτες.



Στα ποδήλατα οι κλειδαριές εξακολουθούν να είναι απαραίτητες, αλλά σήμερα θέλω να σας μιλήσω για μια συσκευή που μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και παρέχει μια πολύ αποτελεσματική υπηρεσία παρακολούθησης.

Περί Τίνος Πρόκειται;

Πρόκειται για το TrackR, μία μικρή και διακριτική συσκευή στο μέγεθος ενός κέρματος που φέρνει επανάσταση στην αγορά και είναι τώρα διαθέσιμη για όλους.
Όμως….Πώς Λείτουργεί;

Πολύ εύκολα! Θα χρειαστούν λιγότερα από πέντε λεπτά για να το κάνετε να δουλέψει. Εσείς απλά πρέπει να το συνδέσετε με το κινητό σας τηλέφωνο και να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να εντοπίζετε ό,τι θέλετε ανά πάσα στιγμή.

Όταν είναι έτοιμο, πρέπει απλά να το βάλετε στο μπρελόκ σας, το πορτοφόλι σας, ή σε όποιο αντικείμενο θέλετε να εντοπίζετε.
Τώρα απλά πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή στο κινητό σας και μπορείτε να δείτε στο χάρτη τη θέση της συσκευής σας. Αν έχετε χάσει τα κλειδιά σας, απλά επιλέξτε "βρείτε τη συσκευή" και θα δείτε τις συντεταγμένες της νέας θέσης.



<object id="BLOG_video-4b74c4b796433733" class="BLOG_video_class" contentid="4b74c4b796433733" width="320" height="266" ></object></div>


Comments