Θεία πέταξε τον νεογέννητο ανιψιό της από το μπαλκόνι του νοσοκομείου

Ένα περιστατικό που προκαλεί οργή σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Ινδίας όταν μια θεία πέταξε τον νεογέννητο ανιψιό της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Η γυναίκα που λέγεται Sarita Yadav υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά της ήταν αποτέλεσμα μιας φωνής στο κεφάλι της η οποία τής είπε να ρίξει το βρέφος από το παράθυρο ενός μπαλκονιού με ύψος 9 μέτρων.
Το νεογέννητο αγοράκι ήταν στο νοσοκομείο για θεραπεία λόγω σηψαιμίας και οι γονείς είχαν αποφασίσει να το πάνε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όταν αρρώστησε. Η μητέρα του μικρού αγοριού δεν ήταν στο νοσοκομείο εκείνη την ώρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun καθώς ήταν πολύ αδύναμη και λάμβανε τη φροντίδα του συζύγου της.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή κατά την οποία η θεία περπατάει από το δωμάτιο στο μπαλκόνι και πετάει στον αέρα το μωρό. Στη συνέχεια μάλιστα φαίνεται να επιστρέφει στο δωμάτιο με μια πετσέτα στα χέρια ώστε να φανεί ότι εξακολουθεί να κρατάει το μωρό.

<object id="BLOG_video-9021952a0f8a4ac8" class="BLOG_video_class" contentid="9021952a0f8a4ac8" width="320" height="266" ></object></div>

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...