O συνδυασμός smartphone και smartband που σε κρατά σε φόρμα

Η νέα τάση στο παγκόσμιο lifestyle θέλει τους πολίτες να επιδιώκουν να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, να αθλούνται και γενικότερα να προσέχουν θέματα όπως είναι οι θερμίδες που καταναλώνουν, το πόσο κινούνται σε καθημερινή βάση ακόμη και την ποιότητα του ύπνου τους! Αυτός είναι και ο λόγος που τα αποκαλούμενα smartbands έχουν κάνει τόσο αισθητή την παρουσία τους.

Για όσους δεν τα γνωρίζουν τα smartbands είναι μία κατηγορία αξεσουάρ για τον καρπό του χεριού μας, τα οποία αναλαμβάνουν να μετρούν διάφορα βιομετρικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι χρήσιμα όχι μόνο για όσους αθλούνται αλλά και για όσους θέλουν να έχουν μία καλύτερη ζωή.
Η αυξημένη δημοτικότητα των smartbands έχει ως αποτέλεσμα οι μεγάλοι κατασκευαστές να έχουν στρέψει την προσοχή τους στη συγκεκριμένη κατηγορία. Όμως, αυτό που θα πρέπει να τονισθεί είναι ότι ένα smartband για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται και το κατάλληλο smartphone. Γι' αυτό το λόγο και αρκετοί κατασκευαστές έχουν ξεκινήσει να προσφέρουν “πακέτο” τις δύο συσκευές, επιδιώκοντας να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των καταναλωτών.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Huawei, ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κινεζική εταιρεία, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση των πωλήσεων smartphones στην ελληνική αγορά, προσφέρει αυτή την περίοδο το Huawei P9 lite, ένα εκ των κορυφαίων smartphones στη “μεσαία” κατηγορία με δώρο το smartband Color Band A1, μία καινοτόμα wearable συσκευή. H προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και είναι θέμα λίγων ημερών να ολοκληρωθεί λόγω των πολύ υψηλών πωλήσεων του P9 lite στην Ελλάδα, το οποίο μάλιστα αναδείχθηκε ως το best seller κινητό στην Ελλάδα για τον Ιούλιο.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως το Huawei P9 lite δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή των πωλήσεων, δεδομένου ότι πρόκειται για μία συσκευή που συνδυάζει έναν όμορφο σχεδιασμό και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η οθόνη είναι στις 5,2 ίντσες με δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου full HD, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα του ήχου. Επιπρόσθετα, το Huawei P9 lite προσφέρει τη δυνατότητα για λήψη εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφιών. Η οπίσθια κάμερα έχει ανάλυση 13MP, ενώ διαθέτει διάφραγμα f2.0 για ακόμη καλύτερη ποιότητα τόσο στη λήψη φωτογραφιών όσο και στη λήψη video. Επιπλέον, η εμπρόσθια κάμερα με ανάλυση στα 8MPέχει επίσης διάφραγμα f2.0 ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα για κορυφαίας ποιότητας selfies.
Το δώρο που συνοδεύει το P9 lite είναι επίσης μία εξαιρετική συσκευή. Το Color Band A1 είναι ένα smartband με δυνατότητες που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα, διαθέτει ένα υψηλής ακρίβειας επιταχυνσιόμετρο και αισθητήρα τριών κατευθύνσεων που του επιτρέπουν να αναγνωρίζει τα διαφορετικά είδη άθλησης και να καταγράφει με μεγαλύτερη ακρίβεια τα δεδομένα που σχετίζονται με το τι κάνει ο κάτοχος του. Επίσης, διαθέτει λειτουργία παρακολούθησης ύπνου, όπως και λειτουργία παρακολούθησης ακτίνων UV, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για την Ελλάδα. Είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό, ενώ επιπλέον ενημερώνει τον χρήστη για τηλεφωνικές κλήσεις, νέα μηνύματα και υπενθυμίσεις. Επίσης, η μπαταρία του έχει δυνατότητα αναμονής που φθάνει στις 28 ημέρες!imerisia.gr

Comments