Υποστήριξη για πολλά παράθυρα από το Windows Continuum

Τo Windows 10 Continuum αναβαθμίζεται και θα προσφέρει πλέον τη δυνατότητα του ανοίγματος πολλών παραθύρων.
Μέσα από ένα πακέτο αναβάθμισης που θα γίνει διαθέσιμο για όσες συσκευές υποστηρίζουν το Windows 10 Continuum, θα μπορεί ένας
χρήστης Windows 10 Phone να ανοίγει πολλά παράθυρα ταυτόχρονα, όταν συνδέει το smartphone του με μία εξωτερική οθόνη, σε μια προσπάθεια της Microsoft να προσφέρει στους mobile χρήστες μία desktop εμπειρία χρήσης.

Μερικές από τις αλλαγές που θα φέρει το αναβαθμισμένο Windows Continuum είναι, σύμφωνα με το Liliputing, η αλλαγή του μεγέθους των εφαρμογών Universal Windows Platform, η λήψη στιγμιοτύπων από την οθόνη, ενώ μπορεί κανείς να μετακινεί τις εφαρμογές κατά το δοκούν. Η συσκευή θα μπορεί να συνδέεται ασύρματα με ένα desktop dock σε περίπτωση που δεν θέλει κανείς να το βγάλει από την τσέπη του, ενώ θα μπορεί κανείς να σβήνει την οθόνη του κινητού όσο είναι αυτό συνδεδεμένο σε μια εξωτερική οθόνη.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι μέρος ενός πακέτου αναβάθμισης που μέχρι στιγμής έχει την κωδική ονομασία Redstone 2 και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του τον Απρίλιο του 2017 και όχι νωρίτερα. Μέχρι στιγμής, τα smartphones που υποστηρίζουν την λειτουργία Windows Continuum είναι τα μοντέλα Microsoft Lumia 950 και 950 XL, Acer Liquid Jade Primo και HP Elite X3.

Comments