Ο σωματοφύλακας της Καρντάσιαν είχε χρέη 1 εκατ. ευρώ

Νέα διάσταση στην υπόθεση της ληστείας σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν φέρνει η αποκάλυψη ότι ο σωματοφύλακάς της, ο Γερμανός Πασκάλ Ντουβιέρ, πριν από δέκα εβδομάδες είχε υποβάλει αίτηση πτώχευσης για την εταιρεία παροχής ασφαλείας που διαθέτει καθώς τα χρέη της είχαν ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ.



Η αίτηση υποβλήθηκε σε δικαστήριο της πόλης Χαϊδελβέργης στις 22 Ιουλίου καθώς τα χρέη της εταιρείας του Ντουβιέρ έφτασαν τα 1.093.518 ευρώ.

«Υπάρχουν πολλά χρέη. Υπάρχουν πολλοί που ζητούν χρήματα. Δεν μπορώ να πω πόσοι ακριβώς, είναι πολλοί» είπε ο δικηγόρος του Ντουβιέρ στη Daily Mail.

Ο Πασκάλ Ντουβιέρ εν δράσει στο πλευρό της Κιμ και του Κάνιε

Η αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η ληστεία καθώς παραμένει αναπάντητο το πώς κατάφεραν οι ληστές να παραβιάσουν την πόρτα ασφαλείας του ξενοδοχείου που έμενε η τηλεπερσόνα την ώρα που ο Ντουβιέρ δεν ήταν στο χώρο καθώς συνόδευε την αδερφή της Καρντάσιαν σε νυχτερινή έξοδό της στο Παρίσι.

Ο 43χρονος μπόντιγκαρντ έφτασε στο χώρο του ξενοδοχείου δύο λεπτά μετά την αποχώρηση από το ξενοδοχείο των ληστών που διέφυγαν με ποδήλατα.

Εντωμεταξύ η αστυνομία η οποία εξετάζει το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες ασφαλείας πλέον αναζητά πληροφορίες για μια μαύρη λιμουζίνα που καταγράφηκε να περνάει μπροστά από το ξενοδοχείο τρεις φορές σε διάστημα 20 λεπτών τα ξημερώματα της Δευτέρας λίγα λεπτά μετά την εισβολή των ληστών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε η Καρντάσιαν.
Όσο για την ίδια την τηλεπερσόνα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό People κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι συνέβη.

«Δεν σταματά να κατηγορεί τον εαυτό της για τις φωτογραφίες του δαχτυλιδιού που ανέβασε στο Snapchat και για το γεγονός ότι το φορούσε συνέχεια» λέει πηγή από το περιβάλλον της Καρντάσιαν στο περιοδικό.
Από την πλευρά του ο Κάνιε Γουέστ θέλει να αντικαταστήσει το κλεμμένο δαχτυλίδι αλλά η Καρντάσιαν λέει ότι δεν θέλει να το σκέφτεται αυτό καθώς θέλει η ζωή της να επιστρέψει σε μια κανονικότητα, καταλήγει η ίδια πηγή στο People.

Comments