Πώς να εγκαταστήσετε το Android 6.0 σε PC

Σας αρέσει ο τρόπος που εµφανίζονται οι αγαπηµένες σας εφαρµογές και προγράµµατα στην οθόνη του κινητού σας; Εγκαθιστώντας το κατάλληλο λογισµικό, βασικός σκοπός του οποίου είναι η ανάπτυξη εφαρµογών για Android, µπορείτε να έχετε την ίδια ψηφιακή εµπειρία και από την οθόνη του υπολογιστή.



Αυτό που πρόκειται να κάνουµε είναι να δηµιουργήσουµε ένα virtual machine στον υπολογιστή. Το πρόγραµµα αυτό µας δίνει τη δυνατότητα να χρησιµοποιούµε από τον υπολογιστή όλες τις εφαρµογές και τα προγράµµατα που είναι σχεδιασµένα να λειτουργούν αποκλειστικά σε λογισµικό Android.Ουσιαστικά, χρησιµοποιούµε ένα πρόγραµµα προσοµοίωσης [emulator], το οποίο επιτρέπει σε αυτές τις εφαρµογές να παρουσιαστούν σε ένα διαφορετικό λειτουργικό σύστηµα ή υλικό [στην περίπτωσή µας, στον υπολογιστή] από εκείνο για το οποίο αρχικά σχεδιάστηκαν.

Επίσης, σε αντίθεση µε άλλα emulators, στη συγκεκριµένη περίπτωση εκτός από τη χρήση των Android εφαρµογών, είναι δυνατή και η προβολή του εγγενούς interface του λειτουργικού, ενώ µπορούν να χρησιµοποιηθούν και παλαιότερες εκδόσεις του. Τονίζουµε για µία ακόµη φορά ότι δεν αναφερόµαστε σε εγκατάσταση του Android ως έξτρα λειτουργικού συστήµατος για τον υπολογιστή. Ό,τι από τα παρακάτω απαιτεί εγκατάσταση είναι µόνο ένα πρόγραµµα που θα τρέχει στο λειτουργικό σύστηµα του υπολογιστή. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα επόµενα βήµατα, τα οποία δεν αποκλείεται να αποδειχθούν χρονοβόρα αν ο υπολογιστής σας δεν διακρίνεται για την ισχύ του –ισχύει και για την απόδοση του emulator.

Βήµα 1ο: εγκατάσταση του Java Development Kit

Πριν την εγκατάσταση οποιουδήποτε άλλου προγράµµατος, είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί ένα Java Development Kit [JDK], αν δεν υπάρχει ήδη εγκατεστηµένο στον υπολογιστή. Μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσηµη ιστοσελίδα της Oracle και συγκεκριµένα στον σύνδεσµο tinyurl.com/355cx3m. Αφού πατήσετε Download στο αριστερό εικονίδιο, θα µεταφερθείτε σε µια νέα σελίδα.Περισσότερα εδώ 

Comments