Ήθελαν να σκοτώσουν στο ξύλο συμμαθήτριά τους για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Την απόλυτη φρίκη έζησε στα χέρια συμμαθητριών της ένα 14χρονο κορίτσι στην Βραζιλία, αφού δέχτηκε επίθεση για λόγους... ερωτικής αντιζηλίας.

Σοκαριστικές και πολύ σκληρές είναι οι εικόνες που δημοσιεύει η Mirror, από τον άγριο καυγά μεταξύ ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 14-16 ετών. Νεαρές Βραζιλιάνες ξυλοκοπούν σχεδόν μέχρι θανάτου μια 14χρονη κοπέλα, αφού πρώτα την δένουν χειροπόδαρα. Με ένα ραβδί την χτυπούν σε όλο το σώμα της, ενώ μία από αυτές βγάζει μαχαίρι και την μαχαιρώνει πολλές φορές.
Το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι οι κοπέλες έχουν σκάψει ένα ρηχό τάφο για να «πετάξουν» την δύστυχη κοπέλα, αφού... την σκοτώσουν. Οι νεαρές σαδίστριες συνέχιζαν την κακοποίηση της συμμαθήτριας τους για τέσσερις ολόκληρες ώρες, μαγνητοσκοπώντας τις πράξεις τους με την κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου.
Το θύμα, παρά την πολύωρα κακοποίηση και τα τραύματα που έφερε, κατάφερε να διαφύγει, όταν οι συμμαθήτριές του πήγαν να ξεπλύνουν τα αίματα από τα χέρια τους. Ζήτησε βοήθεια από περαστικούς οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία της πόλης Trindade
Οι τέσσερις κοπέλες συνελήφθησαν και είπαν πως την χτύπησαν επειδή φλέρταρε σε ένα σχολικό πάρτι με έναν από τους φίλους τους!


<object id="BLOG_video-219c5133e0ecacc" class="BLOG_video_class" contentid="219c5133e0ecacc" width="320" height="266" ></object></div>

Comments