Και όμως! Αυτοί οι σταρ δεν χρησιμοποιούν κινητό

Μπορεί να σου φανεί παράξενο αλλά ναι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν είναι φαν των κινητών τηλεφώνων και αυτό γιατί έχει ένα φόβο ότι θα γεμίσει ο τηλεφωνητής της. 'Έχει δηλώσει πως έχει
αποφασίσει ανάμεσα στα email και το κινητό να επικοινωνεί με όλους μέσω email και μάλιστα της αρέσει και πολύ!

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν δεν είναι απαραίτητα κατά των κινητών τηλεφώνων και μάλιστα δηλώνει πως τα βρίσκει πολύ ενδιαφέροντα, απλά δεν έχει κινητό. Ακόμη δεν χρησιμοποιεί το ίντερνετ και δεν έχει δικό του υπολογιστή.

O Κέισι Άφλεκ όπως είχε αναφερθεί έχει πετάξει το κινητό του τηλέφωνο στη θάλασσα μιας και φοβόταν για τις επιπτώσεις του στην υγεία του. Φυσικά και πήρε καινούργιο τηλέφωνο κάποια στιγμή αλλά προσπαθεί να περιορίσει όσο γίνεται την χρήση του.

Και ο Βινς Βον δεν έχει πρόβλημα με το να χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα. Αν βέβαια είναι εκτός σπιτιού και πρέπει να βρει κάποιον δεν έχει πρόβλημα να δανειστεί ένα κινητό τηλέφωνο από κάποιον για να κάνει μια κλίση. Βασικά δεν θέλει να τον βρίσκουν οι άλλοι εύκολα και να τον καλούν όποια ώρα θέλουν.

Ο σερ Έλτον Τζον δεν είναι μεγάλος φαν της τεχνολογίας και μάλιστα όχι μόνο δεν έχει smart phone αλλά δεν έχει ιδέα και για το πώς να το χρησιμοποιεί κιόλας.

Ο Ίαν Μακ Κέλαν φημολογείται πως δεν έχει κινητό τηλέφωνο και σύμφωνα με δημοσίευματα δεν είχε ποτέ.

Ο Καρλ Λάγκερφιλντ έχει διαφορετικές προτεραιότητες από το να αλλάζει διαρκώς κινητά τηλέφωνα και για την ακρίβεια δεν έχεις κινητό τηλέφωνο και έχιε μόνο υπολογιστές που του αρέσουν αισθητικά.

Ο Τομ Κρουζ φημολογείται πως δεν χρησιμοποιεί κινητό.

Δεν είναι πολύ ξακαάθαρο το αν η Τάιρα Μπανκς έχει δικό της κινητό αυτή τη στιγμή αλλά η αλήθεια είναι πως έδωσε το blackberry της επειδή είδε πως είχε εθιστεί σε αυτό!

Η Σελέιν Γούντλεϊ, η σταρ του Divergent δεν πηγαίνει καθολου την τεχνολογία. Όπως έχει δηλώσει η ίδια δεν έχει κινητό τηλέφωνο αλλά δεν της αρέσουν κιόλας μιας και πιστεύει πως χάνει. όπως μάλιστα έχει πει αφού πλέονδ εν έχει τηλέφωνο σταματάει και ρωτάει πώς θα πάει στο ένα ή το άλλο μέρος και μια χαρά της αρέσει αυτό!

Comments