Βλέποντας την Lee Su Jin πιστεύεις ότι είναι ένα νεαρό κορίτσι που ακόμα δεν έχει τελειώσει το Λύκειο

Βλέποντας την Lee Su Jin πιστεύεις ότι είναι ένα νεαρό κορίτσι που ακόμα δεν έχει τελειώσει το Λύκειο. Και όμως τα φαινόμενα απατούν. Η Νοτιοκορεάτισσα καλλονή είναι οδοντίατρος και γεννήθηκε το 1969.

Η 48χρονη έγινε γνωστή στη χώρα της μετά την εμφάνισή της -μαζί με την κόρη της- στο «Same Bed, Different Dreams», ένα από τα πλέον διάσημα show της Κορεατικής τηλεόρασης.



Η μικρή ζήτησε βοήθεια γιατί η μαμά της ήταν εθισμένη στη λήψη selfies. Κατά τη διάρκεια του show αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα και η κόρη έχουν σταματήσει να μιλάνε απ' όταν άρχισε το γυμνάσιο, αναφέρει δημοσίευμα του allkpop.

Πλήθος κόσμου αναρωτιέται πως καταφέρνει να φαίνεται τόσο νέα. Δεν είναι λίγοι αυτοί μάλιστα που πιστεύουν ότι έχει κάνει αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις.

«Δεδομένου ότι η πλαστική χειρουργική είναι πολύ συχνή στη Νότια Κορέα, δεν είμαι έκπληκτος αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο» γράφει ένας χρήστης του διαδικτύου.

«Είμαι σίγουρος ότι έχεις κάνει πλαστική», γράφει ένας άλλος κάτω από μια φωτογραφία της στο λογαριασμό της στο Instagram.

Και ο διαδικτυακός πόλεμος συνεχίζεται...

Comments