Η Samsung ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την παραγωγή και τη διάθεση του Galaxy Note 7 παγκοσμίως

Η Samsung ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την παραγωγή και τη διάθεση του Galaxy Note 7 παγκοσμίως, θεωρώντας την ασφάλεια των καταναλωτών απόλυτη προτεραιότητα και ευθύνη της.



Η εταιρεία καλεί όλους τους πελάτες της που διαθέτουν ήδη κάποιο Galaxy Note 7 στη χώρα μας, να διακόψουν τη χρήση της συσκευής, να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους και να απενεργοποιήσουν το τηλέφωνο. Η Samsung ήδη εργάζεται για τη δημιουργία ενός προγράμματος αντικατάστασης, σύμφωνα με το οποίο οι πελάτες της μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω:

Ανταλλαγή του Note7 με ένα Galaxy S7 edge
Επιστροφή χρημάτων
Για λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα ανταλλαγής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Samsung:

από σταθερό 801 11 SAMSUNG (801 11 7267864)
από κινητό: 210 6897691
στην Κύπρο: 800 94000 (από σταθερό)
“Ζητάμε συγνώμη από όλους τους πελάτες μας Galaxy Note7, για το ότι δεν ανταποκριθήκαμε στις υψηλές απαιτήσεις που είχατε από τη Samsung. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα και λυπούμαστε για όποια αναστάτωση προκαλέσαμε”, αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

“Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους πελάτες της Samsung ότι το Galaxy Note7 είναι το μόνο μοντέλο που έχει επηρεαστεί”, διευκρινίζει.pcmag.com

Comments