Έρχεται το τέλος του κόσμου εντός του 2016

Το τέλος του κόσμου θα έρθει το 2016 σύμφωνα με την προγραμματίστρια Νόρα Ροθ, που μελέτησε την Bίβλο, τις γραφές, τα άστρα, τον καφέ ίσως και έβγαλε το συμπέρασμα της.
Η χριστιανή Ροθ, όπως δηλώνει, μέσω περίπλοκων υπολογισμών κατέληξε στο συμπέρασμα που δείχνει ότι το τέλος θα έρθει μέχρι να ολοκληρωθεί το έτος.

«Η αιώνια δικαιοσύνη θα έρθει», λέει η προγραμματίστρια και «η Γη θα ηρεμήσει για μια χιλιετηρίδα».
Σε αναλυτικό ποστ στην ιστοσελίδα της MarkBeast και άρθρο με τον τίτλο «2016 η ώρα του τέλους», γράφει:
«Το φθινόπωρο του 2016, τα 60.000 χρόνια αμαρτίας στην γη θα τελειώσουν, η αιώνια δικαιοσύνη θα έρθει και ο Ιησούς θα επιστρέψει για να πάρει τον κόσμο του στον παράδεισο».
«Τότε η Γη θα ξεκινήσει τα 1.000 χρόνια ξεκούρασης της».
Οι υπολογισμοί της Ροθ βασίζονται στο βιβλίο του Δανιήλ, που περιγράφει την ιστορία των Ιουδαίων που αναγκάστηκαν να μετακινηθούν από την Βαβυλώνα.
Μιλά για το τέλος της εβδομηκονταετίας, «βιβλικής» χρονικής περιόδου που δεν ορίζεται ως ανθρώπινα χρόνια. Η Βίβλος ορίζει πως έξι μέρες την εβδομάδα δουλεύεις και την έβδομη ξεκουράζεσαι.
Αυτό ισχύει και σε μεγαλύτερη κλίμακα. Η Ροθ τονίζει πως ο Θεός «είπε στα παιδιά του Ισραήλ να φυτέψουν και να θερίσουν την γη τους για έξι χρόνια και να αφήσουν το έδαφος να ξεκουραστεί τον έβδομο χρόνο».
Με αιχμή τον αριθμό εβδομήντα αναφέρεται στον κύκλο του Ιωβηλαίου, που αποτελείται από 50 χρόνια. «Οι 70 κύκλοι του Ιωβηλαίου ξεκίνησαν το 1416 π.Χ. όταν τα παιδιά του Θεού μπήκαν στην Κανά». «Ολοκληρώνονται 3.431 χρόνια αργότερα, το 2016 μ.Χ».
Ο Νάιτζελ Γουάτσον, συγγραφέας του Εγχειριδίου Έρευνα για τα UFO, μιλώντας στην Daily Mail, τόνισε πως οι υπολογισμοί της δεν έχουν καμία βάση.
«Λόγω της χρήσης παρελθοντικών προβλέψεων και βάση του ότι είμαστε ακόμη εδώ, μαντεύω πως δεν πρέπει να ανησυχούμε γι΄αυτή την τελευταία αποκάλυψη».
Αυτή δεν είναι η πρώτη θεωρία πως ο κόσμος θα τελειώσει το 2016 με μια νέα αποκάλυψη όμως. Τον Ιούλιο βίντεο στο YouTube υποστήριζε πως μαγνητική αναστροφή στους πόλους θα δημιουργούσε σεισμούς σε όλο τον κόσμο και ένα κινούμενο σύννεφο που θα έφερνε το τέλος του κόσμου.cnn.gr

Comments