Συγκάτοικός εξυνε τα γεννητικά του όργανα με την οδοντόβουρτσά της

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε η 28χρονη Sarah από τη Νέα Ζηλανδία όταν τοποθέτησε κάμερα επειδή πίστευε ότι της κλέβει πράγματα μια από τις συγκατοίκους της.
Η 28χρονη είχε πρόσφατα μετακομίσει με το
αγόρι της σε ένα σπίτι που μοιράζονταν με ένα άλλο ζευγάρι. Μετά από μερικούς μήνες κοινής ζωής, η Sarah παρατήρησε ότι πολλά πράγματά τους άλλαζαν θέσεις και υποψιάστηκε ότι η συγκάτοικός της έμπαινε στο δωμάτιό τους για να χρησιμοποιήσει τα καλλυντικά της.

"Όταν βρίσκεις ξανθές τρίχες στο συρτάρι σου, αρχίζεις να αναρωτιέσαι". Όταν όμως αρνήθηκε πως έμπαινε στο δωμάτιό τους, αποφάσισαν με το αγόρι της να τοποθετήσουν ένα παπούτσι πίσω από την πόρτα ώστε να βλέπουν αν μετακινείται. Κάθε μέρα το παπούτσι βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο.
Ήταν πλέον αποφασισμένη να πιάσει τη συγκάτοικό της και έβαλε μια κάμερα στη γωνία. Αρχικά έπιασε τη συγκάτοικό της να κάνει αυτό ακριβώς που υποπτευόταν. Δεν μπορούσε όμως να πιστέψει στα μάτια της όταν είδε τι έκανε ο συγκάτοικός της. Ο άντρας συγκάτοικος του ζευγαριού φαίνεται να μπαίνει στο δωμάτιό τους και να πηγαίνει στο μπάνιο. Αφού κατέβασε το παντελόνι του και στεκόταν περίπου 20 δευτερόλεπτα χωρίς να κινηθεί, πήρε την οδοντόβουρτσά της από τον νιπτήρα και άρχισε να ξύνει τα γεννητικά του όργανα.
"Στην αρχή δεν πίστευα το αγόρι μου όταν με πήρε και μου το είπε. Γιατί να έκανε κάποιος κάτι τέτοιο; Δεν είχαμε κάνει τίποτα κακό... Έκλαψα". Αφού βρέθηκε αντιμέτωπη με τον συγκάτοικό της, παραδέχτηκε ότι έχει εμμονή με τις οδοντόβουρτσες και κοκκίνησε ολόκληρος. "Του είπα ότι είχαμε βίντεο από ό,τι συνέβη και πως ξέραμε ότι η κοπέλα του χρησιμοποιούσε τα πράγματά μας. Του είπα ότι θα πάμε στην αστυνομία, ότι μετακομίζουμε και πως θα ενημερώσουμε τον ιδιοκτήτη".
<object class="BLOG_video_class" contentid="9673dffc3d6202d7" height="266" id="BLOG_video-9673dffc3d6202d7" width="320"></object></div>

Comments