Ο Ματέο Ρέντσι πήγε να ψηφίσει χωρίς ταυτότητα -«Ελπίζω να ξέρετε ποιος είμαι» Πηγή: Ο Ματέο Ρέντσι πήγε να ψηφίσει χωρίς ταυτότητα -«Ελπίζω να ξέρετε ποιος είμαι».

Μάλλον άγχος διακατέχει τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι στη σημερινή εκλογική διαδικασία του δημοψηφίσματος που διενεργείται στη γειτονική Ιταλία.



Προσερχόμενος ο Ιταλός πρωθυπουργός προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αισθάνθηκε κάπως αμήχανα καθώς την ώρα της είσοδο του στο εκλογικό τμήμα θυμήθηκε πως είχε ξεχάσει να προσκομίσει μαζί του την ταυτότητα του για να του επιτραπεί η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.«Δεν έχω ταυτότητα, εύχομαι να με αναγνωρίζετε», σημείωσε ο πρωθυπουργός κάπως αμήχανα ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ανιέζε Λαντίνι. Τότε ένα μέλος της της επιτροπής, τον καθησύχασε λέγοντάς του: «Μην ανησυχείτε, σας αναγνωρίζουμε».
Παράλληλα περιμένοντας τη σειρά του για να ψηφίσει, απευθύνθηκε στον επικεφαλής της επιτροπής ζητώντας να μάθει το ποσοστό προσέλευσης.«Στο ίδιο επίπεδο με τις ευρωεκλογές», του απάντησε εκείνος και ο Ιταλός πρωθυπουργός σημείωσε σχολίασε: «Ωραία, ωραία».
<object class="BLOG_video_class" contentid="4c6cf60b86a03af4" height="266" id="BLOG_video-4c6cf60b86a03af4" width="320"></object></div>

Comments