Ουρά οι θαυμάστριες για τον άντρα με το βιονικό πέος!

Βροχή πέφτουν οι προτάσεις για σεξ στον 44χρονο Mohammed Abad με το βιονικό πέος. Ο ίδιος παραδέχεται πως είναι πολύ κουρασμένος για να επωφεληθεί από τις ερωτικές προσφορές!
Ο Mohammed Abad έχασε την παρθενιά του με
μια πόρνη τον Απρίλιο μετά την τοποθέτηση του βιονικού πέους 20,32 εκατοστών που του κόστισε 70.000 λίρες το 2012.  Δεν φαίνεται όμως να βιάζεται να αποκτήσει νέες ερωτικές περιπέτειες, καθώς δουλεύει πολλές ώρες.

"Παίρνω πολλά μηνύματα από γυναίκες που με ρωτούν αν θα κάνω σεξ μαζί τους", είπε στη The Star την Κυριακή. "Άκουσαν για το βιονικό μου πέος και θέλουν να το δοκιμάσουν. Είναι περίεργες και νομίζουν πως μπορώ να κάνω έρωτα για ώρες. Δεν είναι ότι δεν θέλω αλλά είμαι πολύ απασχολημένος με τη δουλειά μου. Δουλεύω 14 ώρες τη μέρα και όταν γυρίζω σπίτι είμαι απλά πολύ κουρασμένος για σεξ".Το βιονικό πέος του 44χρονου μπαίνει σε κατάσταση διέγερσης πατώντας ένα κουμπί που βρίσκεται στους όρχεις του και γεμίζει με υγρά που αποθηκεύονται στο στομάχι του. Αποκάλυψε επίσης πως οι γονείς του ψάχνουν να του βρουν δεύτερη σύζυγο και ελπίζει αυτή τη φορά ο γάμος του να κρατήσει.

Η πρώτη σύζυγός του τον άφησε προφανώς επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Ο Mohammed Abad έχασε το πέος του σε τροχαίο όταν ήταν μόλις 6 ετών.
<object class="BLOG_video_class" contentid="43b595e0b3b7ce67" height="266" id="BLOG_video-43b595e0b3b7ce67" width="320"></object></div>

Comments