Φήμες θέλουν το Galaxy S8 με 8GB RAM

Το πολυαναμενόμενο smartphone της Samsung, Galaxy S8, λέγεται ότι θα αποκαλυφθεί επισήμως τον ερχόμενο Απρίλιο, ωστόσο όπως συμβαίνει και με κάθε νέο μοντέλο, οι πληροφορίες γι' αυτό έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η Samsung θα παρουσιάσει δυο εκδόσεις της
συσκευής, το Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus.
Ένας χρήστης με το ψευδώνυμο Ice Universe, ο οποίος έχει ιστορικό έγκυρης ενημέρωσης αναφορικά με τα smartphones της Samsung, υποστηρίζει ότι το Galaxy S8 θα καταφθάσει με 8GB RAM βασισμένη στην παραγωγική διαδικασία των 10nm αλλά και ότι θα εξοπλίζεται με το UFS 2.1 chip αποθηκευτικού χώρου. Πριν από αρκετό καιρό, υπήρχαν κάποιες πληροφορίες που το ήθελαν να διαθέτει 6GB RAM και ως 256GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η Qualcomm έχει ήδη ανακοινώσει το Snapdragon 835 SoC, το οποίο ίσως χρησιμοποιηθεί στη νέα συσκευή.

Η βασική έκδοση του Galaxy S8 θα διαθέτει κυρτή οθόνη 5.1 ιντσών, ενώ από τη μεριά του το Galaxy S8 Plus θα έρθει με οθόνη των 6 ιντσών αλλά και κάμερα διπλού φακού προκειμένου να προσφέρει στους υποψήφιους κατόχους του τη δυνατότητα λήψης ποιοτικών φωτογραφιών. Επιπλέον, δεν αποκλείεται η Samsung να χρησιμοποιήσει και τη δική της ψηφιακή βοηθό AI, προκειμένου να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες της Apple και της Google.

Comments