Παραγωγή e-Go αεροσκάφος

Το e-Go αεροπλάνο στα χέρια του πρώτου πελάτη. Κατασκευασμένο από ελαφρα ανθρακονήματα, το e-Go τροφοδοτείται από έναν συμπαγή Wankel περιστροφικό κινητήρα και σπορ αφαιρούμενο φενάκη και τα φτερά έτσι ώστε να μπορούν να το σταθμεύουν στο γκαράζ.


Γεννήθηκε από ένα διαγωνισμό που διευθύνεται από την Ένωση ελαφρών αεροσκαφών, το 2007, το e-Go είναι χτισμένο με χαμηλό κόστος. Η ισχύς προέρχεται από μια 30-hp περιστροφικό κινητήρα (22 kW) Wankel. Συνολικά, η μονάδα παραγωγής ενέργειας, η οποία τρέχει με καύσιμα βενζίνη, ζυγίζει 23 κιλά (51 λίβρες) και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια απόδοση καυσίμου των 65 mpg (3,6 L / 100 km), με ταχύτητα 90 κόμβων (104 μίλι/ώρα / 167 km / h).

Το μέγιστου βάρους απογείωσης του αεροσκάφους είναι 595 lb (270 kg), η οποία είναι 10 τοις εκατό λιγότερο από το όριο του Ηνωμένου Βασιλείου , χάρη σε μία κατασκευή προ-εμποτισμένο υλικό άνθρακα. Τα φτερά από ανθρακονήματα.

Θα είστε σε θέση να απογειωθείτε και να απολαύσετε 531 χιλιόμετρα (330 μίλια) αυτονομία σε 90 κόμβους. Το ανώτατο όριο είναι 10.000 πόδια, και αυτό θα τραβήξει τέσσερις θετικές και δύο αρνητικές g εάν προσπαθείτε να μιμηθεί το αγαπημένο σας Race Red Bull Air ανταγωνιστή.

Παράλληλα με το κόστος ανεφοδιασμού ενός αεροσκάφους, θα πρέπει επίσης να εξεταστεί και το κόστος της αποθήκευσης και μεταφοράς. Σε μια προσπάθεια να κρατήσει το κόστος χαμηλά, το e-Go μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και το επιτρέπει να είναι πιο εύκολο στα συρόμενα και να μειώσει το χώρο αποθήκευσης και ακριβά ενοίκια υπόστεγου.

Στο εσωτερικό, το σταθερό κάθισμα είναι αναπόσπαστο με τη δομή του αεροσκάφους, αλλά και τα εναλλάξιμα μαξιλάρια του καθίσματος, μετακινώντας τα πεντάλ είναι σε θέση να φιλοξενήσει πιλότους (193 cm) ψηλους και μέγιστο βάρος πιλότου έχει καθηλωθεί σε 110 kg (243 lb). Το αεροσκάφος θα μπορεί να μεταφέρει επίσης έως 33 lb (15 kg) των αποσκευες.
Οι πιλότοι περνουμ πληροφορίες από μια μεγάλη οθόνη που εμφανίζει στα όργανα πτήσης, παρακολούθηση κινητήρα, λίστες ελέγχου και πλοήγησης.

Η σειριακή παραγωγή  έχει ήδη αρχίσει, με τιμές που ξεκινούν από £ 50.000 (US $ 70.700)

<object class="BLOG_video_class" contentid="f03e0cba0d41bc6" height="266" id="BLOG_video-f03e0cba0d41bc6" width="320"></object>

topgloob

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...