Τα απόλυτα μυστικά του Facebook; Όλοι μας έχουμε γίνει «ζητιάνοι» των likes

Κακά τα ψέματα, τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Σε τέτοιο βαθμό που όχι απλά μας εξουσιάζουν αλλά σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού η διαδικτυακή ταυτότητα έχει ξεπεράσει την προσωπική.



Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που κρέμονται από τα… γούστα του Marc Zuckerberg, ο οποίος με μία αλλαγή στον αλγόριθμο καταστρέφει καριέρες και μπορεί να στείλει στην ανεργία και στην κατάθλιψη κόσμο και κοσμάκη. Αλλά ας αφήσω τα επαγγελματικά και πάμε σε αυτά που μας ενδιαφέρουν περισσότερο στον κόσμο του Facebook.
Ναι, τα προσωπικά. Οι γυναίκες κοιτάνε μανιασμένα το Messenger, ψάχνουν να βρουν πριν πόσα λεπτά ήταν μέσα το έτερον ήμισυ, να μάθουν αν τελικά μιλάει με την άλλη την «τσούλα» που του σχολίασε το status του και ρίχνουν μια κλεφτή ματιά στα likes που πήρε η φωτογραφία τους.

Αλλά μη γελάς φίλε άνδρα. Δεν είσαι καλύτερος. Όλοι μας έχουν γίνει «ζητιάνοι» των likes, ψάχνουμε την επιβεβαίωση, μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, νιώθουμε ότι μετράμε στο φεισμπουκικό κοινό και μπορούμε να παίξουμε άνετα την μπαλίτσα μας στο chat με τα γκομενάκια.

Και τι είναι αυτό που ανεβάζει το status  μας στα social; Μα φυσικά η αποδοχή που έχουμε από τις γυναίκες. Πόσες μα πόσες φορές δεν έχεις ζηλέψει τα αποθεωτικά σχόλια τύπου «hahahahaha klaiw», «Μα που τα βρίσκες. Σ’ αγαπώ», «χαχαχα είσαι Θεός.» κάτω από status φίλων σου. Έλα μη μου κρύβεσαι και το παίζεις κουλτούρα. Θα σου πω εγώ. Χιλιάδες φορές. Γι’ αυτό το Menshouse.gr θα σου πει τα απόλυτα μυστικά του Facebook για να γίνεις εσύ αυτός ο τύπος που κάθε γυναίκα του διαδικτύου θα θέλει να κάνει τα παιδιά του.

Σκυλάκια και μπαμπάδες με μωρά: Ποσοστό επιτυχίας 100%

Καμία μα καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί. Από αρχαιοτάτων χρόνων. Από την ίδρυση του Facebook μέχρι το τέλος του κόσμου. Αυτός ο συνδυασμός αρρενωπού αρσενικού με την τρυφερή καρδιά μπορεί να κάνει μέχρι και την Σωσώ Παπαδήμα να λιώσει και να του πατάει καρδούλες μέχρι αηδίας.
Ωστόσο, θα εξευτελιστείς στα μάτια των ανδρών -είναι το τελευταίο στάδιο της απελπισίας- αλλά η επιτυχία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Θέλει θυσίες

Υιοθέτησε το gay style: Ποσοστό επιτυχίας 85%

Όλοι όσοι έχουν φίλο gay ή έστω όσοι έχουμε συναναστραφεί μαζί τους, γνωρίζουμε το πόσο ευφυείς και έξυπνοι είναι. Έχουν ένα ιδιαίτερο χάρισμα στο πως να κερδίζουν τα φώτα της δημοσιότητας σε μια παρέα κι αυτό βγαίνει και στο Facebook. Είναι μαγνήτης για τις γυναίκες, όλες έχουν κοινά ενδιαφέροντα μαζί τους και τα likes πέφτουν βροχή.

Οπότε άσε στην άκρη το υφάκι του σκληρού, χαλάρωσε, δες shopping star και ξεκίνα να κράζεις τις επιλογές των κοριτσιών ενώ αποθεώνεις την Βίκυ Καγιά. Μην το παρακάνεις με ατάκες «τζάσε μωρή κουλή» ή «που πας μωρή μούτζα» γιατί μετά το ποτάμι δεν έχει γυρισμό. Ξέρω ότι φοβάσαι μην εκτεθείς αλλά στο τέλος, μόλις μπεις στο chat, θα είσαι η ευχάριστη έκπληξη για όλες.
Σχολιασμός επικαιρότητας: Ποοστό επιτυχίας 50%

Ότι έχει σχέση με την επικαιρότητα, ιντριγκάρει. Η μάζα θέλει να είναι πάντα μέσα στα γεγονότα και έχει άποψη για όλα. Έξυπνες ατάκες, οργισμένα status υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά όχι ψυχρά και αποστασιοποιημένα. Να δείχνεις ότι είσαι έτοιμος να βγεις στους δρόμους και να εξεργεθείς. Αλλά μεταξύ μας. Μήπως θα ήταν καλύτερα να τα κάνεις όλα αυτά στην πράξη κι όχι υποκριστικά στα social;

Selfie με duckface: Ποσοστό επιτυχίας 0%

Όχι. Είπα ΟΧΙ. Εσύ μπορεί να το βρίσκεις αστείο αλλά δεν θέλω να σε στεναχωρήσω. Είσαι ο μοναδικός που το βρίσκει. Άντε και κανά δύο κάγκουρες φίλοι σου.
Οι γυναίκες θα σου πατήσουν κανα «χαχα» την πρώτη φορά αλλά πίστεψέ με,  θα είναι και το τελευταίο.menshouse.gr

Comments