Γιατί το επετειακό iPhone X θα είναι το ακριβότερο iPhone όλων των εποχών

Το Σεπτέμβριο αναμένεται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του επετειακού iPhone.
Ως τότε, πλήθος από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες διαρρέουν στο διεθνή Τύπο που μέχρι στιγμής φέρουν την Apple να παρουσιάζει το "iPhone X" ή "iPhone 8" με ασύρματη φόρτιση (Mac Otakara), δυνατότητα
αναγνώρισης του χρήστη από την ίριδα του ματιού του και οθόνη τεχνολογίας OLED (DigiTimes).
Επιπλέον, ο γνωστός για τις επιτυχείς προβλέψεις του, αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, εκτιμά πως η Apple θα καταργήσει το μοναδικό πλήκτρο Home των iPhone.
Το επόμενο iPhone, φημολογείται παράλληλα, θα είναι «το ακριβότερο iPhone όλων των εποχών», αφού εκτιμάται ότι η τιμή του στις ΗΠΑ θα ξεπεράσει τα 1.000 δολάρια -αν και το δεν απέχει από τις τιμές των σημερινών iPhone 7/7Plus. Συγκεκριμένα, το iPhone 7 Plus με την υψηλότερη χωρητικότητα, 256GB, πωλείται στην ελληνική αγορά περίπου 1.200 ευρώ.
H Apple αναμένεται επίσης να παρουσιάσει το Σεπτέμβριο του 2017 δύο εξελιγμένα iPhone 7 -τα iPhone 7S και iPhone 7S Plus, χωρίς ωστόσο δυνατότητα ασύρματης φόρτισης ή αναγνώστη της ίριδας του ματιού, καθώς επίσης, χωρίς προσαρμογέα για την υποδοχή Lightning to 3.5mm για την υποδοχή των παραδοσιακών ακουστικών.
Οι φήμες έχουν δώσει τροφή σε πολλούς σχεδιαστές, που δημοσιεύουν concept βασισμένα στις φήμες για το "iPhone X":

Comments