Αυτές θα είναι οι τιμές του Galaxy S8 edge και Galaxy S8 Edge+ στην Ελλάδα

Μεγάλο κατάστημα της χώρας μας ετοιμάζεται να φέρει τις δύο συσκευές που θα είναι οι ναυαρχίδες της Samsung για το 2017. Σύμφωνα με την κλήση που έγινε από το κατάστημα, οι συσκευές θα έρθουν με την ονομασία Samsung Galaxy S8 edge και Samsung Galaxy S8 edge+, κάτι που μας παραξένεψε ιδιαίτερα, αφού δεν έχουμε ακούσει ξανά αυτό το όνομα.



Σύμφωνα με εκπρόσωπο του καταστήματος, το Samsung Galaxy S8 edge θα έρθει με μπαταρία 3000mAh, ενώ η τιμή του θα είναι στα €829. Η μικρή του έκδοση θα ξεκινάει από τα 64GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ δεν θα έχουμε φέτος έκδοση με 32GB. Η οθόνη του θα είναι στις 5.8 ίντσες.
Σχετικά με το Samsung Galaxy S8 edge+, θα το δούμε με οθόνη 6.2 ίντσες, ενώ η μπαταρία του θα είναι στις 3500mAh. Η τιμή του θα είναι στα €929 για την έκδοση των 64GB που θα είναι η βασική και σε αυτή την περίπτωση.

Η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει στην χώρα μας από 28 Απριλίου, ενώ όσοι το προ-παραγγείλουν θα έρθει στα χέρια τους στις 20 Απριλίου.

Η ονοματολογία μας φαίνεται λίγο περίεργη, όμως η πηγή είναι από το marketing της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων, οπότε είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη.

Αυτές είναι λοιπόν οι τιμές των συσκευών, που είναι αρκετά ανεβασμένες σε σχέση με πέρσι. Ποια είναι η δική σας γνώμη για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας.techmaniacs.gr

Comments