Τι θα συμβεί στη Γη τους επόμενους αιώνες

Το πόσο γρήγορα αλλάζει ο κόσμος, μπορείτε να το καταλάβετε αν συγκρίνετε τις δεκαετίες του 1980 και 1990 με το σήμερα. Όμως οι επιστήμονες και ερευνητές, βασισμένοι στις κλιματικές αλλαγές, στην ζήτηση κάποιων
αγαθών, στις πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές, προβλέπουν σημαντικές αλλαγές στο μέλλον, που θα είναι σοκαριστικές. Συγκεκριμένα η RealLifeLore, δημιούργησε ένα video με όλες τις καταστάσεις που θα ζήσει η ανθρωπότητα στο μέλλον, και οι προβλέψεις δεν είναι ευχάριστες.
Σε 50.000 χρόνια πάγοι θα έχουν καλύψει τη Γη, το dna μας θα έχει αλλάξει τόσο πολύ, που τα χρώματα του δέρματος που υπάρχουν σήμερα και ο διαχωρισμός τους σε λευκό, κίτρινο, μαύρο θα είναι εντελώς διαφορετικός. Θα αλλάξει το παγκόσμιο λεξιλόγιο,αγαθά που σήμερα βρίσκονται σε αφθονία και είναι απαραίτητα για τον άνθρωπο, θα έχουν εξαφανιστεί.

Σε 800.000 χρόνια, τα φυτά δεν θα είναι πια σε θέση να παράγουν οξυγόνο και τελικά η ζωή στη γη θα πεθάνει. Δεν θα αλλάξει μόνο η Γη, και ο γαλαξίας μας θα υποστεί αλλαγές. Αστερισμοί θα δημιουργηθούν, ισχυρές εκρήξεις θα υπάρχουν σε άλλους πλανήτες και το ανθρώπινο είδος θα αποικήσει σε άλλους πλανήτες.
<object class="BLOG_video_class" contentid="fa90b3840d06a33d" height="266" id="BLOG_video-fa90b3840d06a33d" width="320"></object></div>

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...