Η ομάδα της McLaren ψάχνει να προσλάβει gamers

Μπορεί να μην έχετε δίπλωμα οδήγησης, αλλά εάν είστε εξαιρετικοί οδηγοί στον υπολογιστή η McLaren έχει μια πρόταση για εσάς. Η γνωστή εταιρία προσφέρει στους φανατικούς gamers τη δυνατότητα να εργαστούν για την ομάδα Formula 1 σε ρόλο δοκιμαστή στον προσομοιωτή.Η McLaren σε συνεργασία με την Logitech, μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας η οποία μεταξύ άλλων κατασκευάζει εξοπλισμό για οδηγικά videogames (τιμονιέρες, πεταλιέρες, κ.λπ) διοργανώνουν τον διαγωνισμό “World’s Fastest Gamer”. Ο νικητής, ο γρηγορότερος «ψηφιακός οδηγός» θα κερδίσει ένα συμβόλαιο ενός έτους ως οδηγός εξέλιξης στον προσομοιωτή της ομάδας F1 της McLaren.

Η McLaren συνεργάζεται πλέον με τον Darren Cox, τον παραγωγό του τηλεοπτικού προγράμματος GT Academy, το οποίο μέχρι πέρσι γίνονταν σε συνεργασία με τη Nissan. Θα δοθούν 10 υποτροφίες στην Ακαδημία, με τους έξι υποψήφιους να επιλέγονται από ειδικούς του gaming και της F1. Οι άλλες τέσσερις θέσεις θα καλυφθούν μετά από μια διαδικασία κατατακτήριων event τα οποία θα γίνουν το καλοκαίρι. Όταν θα έχουν συγκεντρωθεί και οι δέκα υποψήφιοι, ο μεγάλος τελικός θα γίνει στo MTC (McLaren Technology Center) το φθινόπωρο.

Θα διαγωνιστούν σε μια σειρά από διαφορετικές αγωνιστικές πλατφόρμες, αλλά πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικότερο από παιχνίδι. Θα εξεταστούν οι μηχανολογικές τους γνώσεις, η ικανότητα προσαρμογής και συνεργασίας με την ομάδα, η φυσική πνευματική δύναμη. Η διαδικασία θα είναι δύσκολη, αλλά και η προοπτική εξαιρετικά σημαντική.
<object class="BLOG_video_class" contentid="ca773eb1f9c092e1" height="266" id="BLOG_video-ca773eb1f9c092e1" width="320"></object></div>

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...