Μια ματιά στις αμερικάνικες φυλακές

 ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
Τρόφιμοι στέκονται σε γυμναστήριο όπου φιλοξενούνται λόγω έλλειψης χώρου στις κρατικές φυλακές στην Καλιφόρνια, στο Chino, στις 3 Ιουνίου 2011.

 Κελιά φυλακισμένων στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα Υψίστης Ασφαλείας στο Rikers Island στην Νέα Υόρκη, στις 12 Μαρτίου 2015. 
 Ο Chris Willis, 34, ασκείται στο προαύλιο των κρατικών φυλακών του San Quentin στην Καλιφόρνια, στις 8 Ιουνίου 2012. 
 Τρόφιμοι που εκτίουν την ποινή τους τηλεφωνούν, στις φυλακές της Κομητείας Maricopa στο Phoenix στις 30 Ιουλίου 2010.
 Ο Marvin Caldwell, 63, ο οποίος μας είπε ότι εκτίει ποινή 20 ετών για κατοχή και διακίνηση μεθαμφεταμίνης, κοιτά έξω από το κελί του στις κρατικές φυλακές του San Quentin, στην Καλιφόρνια, στις 8 Ιουνίου 2012.
 Η Cori Walters, 32, (δεξιά) αγκαλιάζει την κόρη της Hannah Walters, 6, στις γυναικείες κρατικές φυλακές στο Chino, στην Καλιφόρνια στις 5 Μαίου του 2012.
 Τρόφιμοι λαμβάνουν μέρος σε ομαδική θεραπεία στις κρατικές φυλακές του San Quentin, στην Καλιφόρνια στις 8 Ιουνίου 2012.
 Τρόφιμοι περιφέρονται στο γυμναστήριο το οποίο έχει μετατραπεί σε υπνωτήριο λόγω έλλειψης χώρου στις κρατικές φυλακές του Chino, στην Καλιφόρνια στις 3 Ιουνίου 2011.
 Τρόφιμοι ασκούνται στις κρατικές φυλακές του Chino, στην Καλιφόρνια τον Ιούνιο του 2011.
Δεσμοφύλακες που εργάζονται στη Μονάδα Υψίστης Ασφαλείας στο Rikers Island στη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο του 2015.  
 Κελί στην Μονάδα Υψίστης Ασφαλείας στο Rikers Island στη Νέα Υόρκη, στις 12 Μαρτίου 2015. 
 Τρόφιμοι περπατούν στις κρατικές φυλακές του San Quentin στην Καλιφόρνια, στις 8 Ιουνίου του 2012.
 Γυναίκες κουβεντιάζουν ξαπλωμένες στα κρεβάτια τους που βρίσκονται στον κοινόχρηστο χώρο έξω από τα κελιά λόγω έλλειψης χώρους στις γυναικείες φυλακές της Κομητείας του Λος Άντζελες, στο Lynwood, στην Καλιφόρνια, στις 26 Απριλίου 2013.
 Τρόφιμος κοιτά έξω από το κελί του στις κρατικές φυλακές του Corcoran στην Καλιφόρνια, την 1η Οκτωβρίου 2013.
 Ο Tylan Gregory παίζει με την κόρη του Tyla, 5, σε επισκεπτήριο στις κρατικές φυλακές του Folsom στην Καλιφόρνια στις 26 Ιουλίου 2014. 
 Τρόφιμοι συμμετέχουν σε εργαστήριο με θέμα "Commedia Dell'Arte", που αποτελεί μέρος του Θεατρικού Προγράμματος Τροφίμων στο Κέντρο Επανένταξης στο Norco, στην Καλιφόρνια, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2014.
 Γυναίκα που κάθεται στο κελί της στις γυναικείες φυλακές της Κομητείας του Λος Άντζελες στο Lynwood, στην Καλιφόρνια στις 26 Απριλίου του 2013.
 Ο τρόφιμος Donnell Moore αγγίζει το κεφάλι του γιου του Donnell Moore σε έκτακτη επίσκεψη για την γιορτή του πατέρα στις φυλακές στο San Luis Obispo, στην Καλιφόρνια στις 30 Μαίου 2015.
 Τρόφιμος επισκέπτεται τον οδοντίατρο στις ιατρικές εγκαταστάσεις στις κρατικές φυλακές του San Quentin στην Καλιφόρνια στις 8 Ιουνίου 2012.
 Τρόφιμοι εργάζονται σε υπολογιστές μετά την αποφοίτησή τους από το πρόγραμμα ηλεκτρονικής κωδικοποίησης στις κρατικές φυλακές του San Quentin, στην Καλιφόρνια στις 20 Απριλίου του 2015. 
 Ο τρόφιμος Jamar Allah πετά το καπέλο του μετά την αποφοίτησή όπου έλαβε το αντίστοιχο απολυτήριο λυκείου μαζί με 26 άλλους τρόφιμους στην τελετή αποφοίτησης στο Κέντρο Κράτησης Georfe Motchan  των κρατικών φυλακών του Rikers Island στην Νέα Υόρκη στις 26 Ιουνίου 2012.
 Τρόφιμος που γυμνάζεται στο Κέντρο Πυρόσβεσης αριθμ. 35 του Oak Glen, στην Yucaipa, στην Καλιφόρνια στις 6 Νοεμβρίου 2014. Χιλιάδες καταδικασμένοι τρόφιμοι αποτελούν την ραχοκοκκαλιά των δυνάμεων δασικής πυρόσβεσης σύμφωνα με ένα μοναδικό και ελάχιστα γνωστό πρόγραμμα εργασίας των φυλακών. 
 Τρόφιμος ασθενής σε κελί των Ιατρικών Εγκατάστασεων της Καλιφόρνια στο Vacaville, στην Καλιφόρνια, στις 17 Μαρτίου 2010. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις εγκαθιδρύθηκαν με σκοπό την παροχή ιατρικών και ψυχιατρικών υπηρεσιών στους άνδρες τρόφιμους της Καλιφόρνιας. 
 Το ταχυδρομείο του San Quentin έξω από τις κρατικές φυλακές του San Quentin στην Καλιφόρνια στις 8 Ιουνίου 2012. 
 Τρόφιμος περιμένει επισκέπτη στις ανδρικές φυλακές της Καλιφόρνιας στις 3 Ιουνίου 2011. 
 Ο Albert Ruiz, 50, που έχει καταδικασθεί σε θάνατο για φόνο, οδηγείται σε ένα διάδρομο στις κρατικές φυλακές του San Quentin στην Καλιφόρνια στις 8 Ιουνίου 2012. 
Ο Martell Collins, 51, κάνει πους-απς στο προαύλιο των κρατικών φυλακών του San Quentin στην Καλιφόρνια στις 8 Ιουνίου 2012.  
 Τρόφιμοι τακτοποιούν πλυμένα ρούχα στις φυλακές της Κομητείας Orange στην Santa Ana, στην Καλιφόρνια στις 24 Μαίου 2011
ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
Τρόφιμοι περπατούν στον προαύλιο χώρο στις κρατικές φυλακές του San Quentin, στην Καλιφόρνια στις 20 Απριλίου του 2015. 
ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
Η είσοδος του θαλάμου των θανατοποινιτών στις κρατικές φυλακές του San Quentin στην Καλιφόρνια, στις 8 Ιουνίου 2012. 

Comments