Το ιδανικό μακιγιάζ για την ζέστη

Ακολούθησε τις οδηγίες και πέτυχε το ιδανικό look για τις ημέρες του καλοκαιριού

Όταν κάνει ζέστη, το μόνο που θες είναι να δείχνεις μουτζουρωμένη με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, επειδή τα καλλυντικά σου έχουν αρχίσει να «λιώνουν».

Πώς θα πετύχεις να φαίνεσαι φρέσκια, λαμπερή και καλοκαιρινή, ακόμα και όταν το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο; H Miss Bloom σου προτείνει το απόλυτο summer look, το οποίο, μάλιστα, μπορείς να πετύχεις σε 5', ενώ είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και για κάθε περίσταση.


Βήμα 1ο: Η σωστή βάση

Για να πετύχεις το ιδανικό μακιγιάζ, πρέπει να χτίσεις επάνω σε μια στέρεη βάση. Οι επιλογές που έχεις είναι δύο:Η αρχή της ημέρας απαιτεί ενυδάτωση, παράλληλα, με αντηλιακή προστασία αλλά και ελαφριά κάλυψη. Και επειδή, λόγω της ζέστης, δεν θέλεις το αποτέλεσμα να δείχνει βαρύ και να έχει το εφέ μάσκας, επέλεξε να συνδυάσεις όλες τις ανάγκες του δέρματος σε ένα προϊόν.

H αντηλιακή, antispot, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου κόκκινο σταφύλι με SPF50 και χρώμα του Korres καλύπτει όλο το φάσμα περιποίησης του δέρματος καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η 5-in-1 κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι με φυσικές χρωστικές, προσφέρει ταυτόχρονα υψηλή αντηλιακή προστασία, κλινικά αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων, αντιρυτιδική φροντίδα, ενυδάτωση και ομοιόμορφη όψη επιδερμίδας. Με μη-λιπαρή υφή, χαρίζει ελαφριά κάλυψη, χωρίς να αφήνει λεκέδες και γυαλάδα στην επιδερμίδα.

Μιας και ζέστη δεν κάνει μόνο το πρωί, αλλά και το βράδυ, μην παραλείψεις, πριν από οτιδήποτε άλλο, να εφαρμόσεις την ενυδατική κρέμα σου, για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση, πάνω στην οποία θα τοποθετήσεις το foundation, για την απαραίτητη κάλυψη και ομοιομορφία.

Σταθερή στη φιλοσοφία της, η Human + Kind δημιούργησε μία ενυδατική κρέμα δύο σε ένα, που αποτελείται από φυσικά συστατικά σε ποσοστό άνω του 99%. Αυτή η κρέμα βοηθά επίσης στην καλύτερη όψη του δέρματος και στην ομοιομορφία του χρώματος στο δέρμα. Το κύριο συστατικό της είναι το λάδι Αβοκάντο και περιέχει βιταμίνες A, D και E ενώ περιέχει συνολικά 8 ενεργά συστατικά! Δες εδώ περισσότερα.

Βήμα 2ο: Η κάλυψη και ομοιομορφία (που λέγαμε παραπάνω;)

Το επόμενο βήμα είναι να καλύψεις τις δυσχρωμίες και τυχόν ατέλειες του προσώπου σου, δημιουργώντας έτσι μια ομοιόμορφη βάση.

Το νέο foundation, το Silk Crème Photo Edition Foundation της Laura Mercier δημιουργεί άψογη όψη, προσφέροντας ιδανική κάλυψη και χαρίζοντας ομοιομορφία. Χάρη στο μετάξι, τις βιταμίνες, το εκχύλισμα τσαγιού και την αποδειγμένη τενχολογία της Laura Mercier η επιδερμίδα δείχνει τέλεια για 12 ώρες, χωρίς σημάδια ξηρότητας ή λιπαρότητας. Η όψη της είναι φυσική, ομοιογενής και φωτεινή. Το Silk Crème Photo Edition Foundation Moisturizing απευθύνεται σε γυναίκες με κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες που χρειάζονται ένα συνδυασμό ενυδάτωσης και λαμπερού φινιρίσματος από το πρωί έως το βράδυ.

Βήμα 3ο: Χρώμα στα μάτια

Απόφυγε τις σκιές και το έντονο layering στην περιοχή των ματιών, που ίσως δημιουργήσει σύντομα το εφέ «ματιών ρακούν». Αντ' αυτού βασίσου στο καλοκαιρινό αποτέλεσμα και την cool διάθεση που αποπνέει μια μάσκαρα σε χρώμα, η οποία έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει όλο το beauty look σου.

Η μάσκαρα της L' Oreal Paris, Miss Manga Punky, δημιουργεί ένα τέλειο punk look με καλοκαιρινή διάθεση. Το κωνικό σχήμα πιάνει κάθε βλεφαρίδα από την άκρη ως τη ρίζα αφήνοντας μεγάλα διαστήματα για περισσότερο προϊόν στις βλεφαρίδες. Aκίδες για εφέ πανκ και styling που δίνει εφέ τούφας - τούφας στις βλεφαρίδες χαρίζουν ένα εντυπωσιακό βλέμμα.

Βήμα 4ο: Μάγουλο βερύκοκο

Εμείς θα αλλάξουμε λίγο το φρούτο και θα προτείνουμε να εμπιστευτείς την κομψότητα και την ουδετερότητα των nude αποχρώσεων, που ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και δεν βαραίνουν το αποτέλεσμα. Τοποθέτησε το ρουζ με ένα κοφτό πινέλο στο μήλο και τράβηξε ελαφρώς προς το αυτί, χωρίς ωστόσο να επιμείνεις, καθώς έρχεται το επόμενο βήμα.

Το καλοκαιρινό beauty look της INGLOT, Turquoise Gemstone, δίνει έμφαση σε bronzing επιλογές για ακόμα πιο λαμπερό και ηλιοκαμμένο δέρμα, στα καρπουζί χείλη και τις μπλε αποχρώσεις στο περίγραμμα των ματιών. Εμείς, ξεχωρίσαμε το τέλειας απόχρωσης face blush #33, που δίνει έμφαση στο μαύρισμα αλλά και στα ζυγωματικά του προσώπου χωρίς υπερβολές στο χρώμα.

Βήμα 5ο: Οι πάντα απαραίτητες λάμψεις

Μπορεί να έχουμε απλοποιήσει πολύ τα βήματα, όμως δεν ξεχνάμε ποτέ να λάμπουμε και να δείχνουμε ξεχωριστές μέσα από απλούς τρόπους, που δεν απαιτούν τίποτε άλλο, παρά μόνο ένα χοντρό πινέλο και μερικές κινήσεις. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι η κυρίαρχη τάση του καλοκαιριού είναι το strobing. Θέλεις να ακολουθήσεις το trend; Διάβασε εδώ περισσότερα.

Η Bobbi Brown εμπλουτίζει την καλοκαιρινή μας χρωματική παλέτα με το Shimmer Brick της σειράς Telluride Collection, στην απόχρωση Sunset Pink. Η πολυτελής σύνθεση από μαργαριτάρια αντανακλά λάμψη και φως χαρίζοντας υπέροχη μαυρισμένη επιδερμίδα «ζεσταίνοντας» το beauty look σου.

Βήμα 6ο: Τα ζουμερά χείλη

Το τελευταίο βήμα αφορά τα χείλη, για τα οποία θέλεις διάρκεια αλλά και ένα gloss αποτέλεσμα. Απόφυγε τις σκληρές υφές που αφυδατώνουν τα χείλη και εμπιστεύσου, ένα ακόμα καλοκαίρι, την γοητεία των ζουμερών χειλιών, που κερδίζουν πάντα έξτρα πόντους σε κάθε εμφάνιση.

Η L'Oréal Paris παρουσιάζει το gloss που δεν συμβιβάζεται προσφέροντας εκπληκτική υφή, έντονα χρώματα και διάρκεια που εκπλήσσει. Μάλιστα, η σειρά Infaillible gloss παρουσιάζει το πρώτο πινέλο σε σχήμα χειλιών, που ακολουθεί τη καμπύλητων χειλιών για εύκολη και τέλεια εφαρμογή και χαρίζει απίστευτο τελείωμα και απαλή αίσθηση.

Comments