Smartphone Lenovo Vibe Z2 Pro Dual Sim 32GB με 3GB μνήμης RAM

Eν συντομία
Ανέβασε τις φωτογραφίες και τα video σου στο επόμενο επίπεδο με το κορυφαίο στην κατηγορία του Lenovo Vibe Z2 Pro, ένα λεπτό και κομψό phablet με κάμερα επαγγελματικών προδιαγρφών.



Πάρε τον έλεγχο της δημιουργικότητάς σου και δες το αποτέλεσμα σε μία μαγευτική οθόνη 2K-HD (6" Quad HD IPS 2560 x 1440 pixel στα 490 ppi), με την υποστήριξη του εκπληκτικών επιδόσεων, τετραπύρηνου επεξεργαστή Qualcomm Snapgradon 801 στα 2.50 GHz, με 3GB μνήμης RAM και Adreno 330 GPU. Η κύρια κάμερα των 16 Megapixel με αισθητήρα BSI διαθέτει, μεταξύ άλλων, λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας (OIS), auto-scene detection, LED flash και autofocus, ενώ σου προφέρει τη δυνατότητα λήψης 4Κ βίντεο!
Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4
To Lenovo Vibe Z2 Pro Dual Sim ενσωματώνει την έκδοση Android 4.4 KitKat του λειτουργικού της Google, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σου smartphone.
Οθόνη - Φορητότητα: 6"
Η οθόνη Quad HD IPS Capacitive των 6 ιντσών, διαθέτει ανάλυση 2560 x 1440 pixel στα 490 ppi, προσφέροντάς σου μια ολοζώντανη εμπειρία προβολής.
Επεξεργαστής: Quad Core 2.50 GHz
Το Lenovo Vibe Z2 Pro Dual Sim διαθέτει επεξεργαστή Quad Core Qualcomm Snapdragon 801, χρονισμένο στα 2.50 GHz που σε συνδυασμό με τα 3GB μνήμης RAM, υπόσχεται να μην σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.
Αποθηκευτικός Χώρος: 32GB
Τα 32GB ενσωματωμένης μνήμης θα σου προσφέρουν άπλετο χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία και μερικές εφαρμογές. Η συσκευή δεν υποστηρίζει επέκταση μνήμης μέσω κάρτας microSD
Camera: 16 & 5 Megapixel
Με το Lenovo Vibe Z2 Pro μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες ανάλυσης 16 Megapixel χάρη στην πίσω κάμερα με auto-focus και LED φλας, καθιστόντας το ιδανική λύση για καθημερινή χρήση, ενώ παράλληλα προσφέρει λειτουργία εγγραφής 4K video 2160p στα 30fps ή Full HD video 1080p στα 30fps. Η κάμερα 5 Megapixel στην μπροστά όψη της συσκευής είναι ιδανική για selfie, βίντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές.
Απόλαυσε εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες, παιχνίδια και βίντεο στην καθηλωτική οθόνη 6" Quad HD (2560 x 1440 pixel στα 490 ppi) του Lenovo Vibe Ζ2 Pro. Απολαύστε hi-res φωτογραφίες και βίντεο στα καλύτερά τους, ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως, με έναν εξαιρετικό βαθμό φωτεινότητας, 500+ nit. Το μεταλλικό brushed-look και ο unibody σχεδιασμός του, αποτελούν σημείο αναφοράς για το στυλ και την αντοχή, ενώ με πάχος μόλις 7.7 mm θα χωράει σε κάθε τσέπη ή τσάντα.
Επαγγελματική κάμερα 16MPΗ υψηλής ευαισθησίας πίσω κάμερα (16MP) του Vibe Ζ2 Pro, με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και αυτόματη ανίχνευση-σκηνής είναι ένα άλμα προς τα εμπρός στον τομέα της τεχνολογίας κάμερας κινητών. Πάρε ανώτερες φωτογραφίες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με την προηγμένη μονάδα φακού 6-κομματιών και τον πραγματικό αισθητήρα 16: 9 BSI. Σε συνδυασμό με την νεότερη εφαρμογή SNAPit Camera, μπορείς να πάρεις τον έλεγχο του κάδρου σου με επαγγελματικά χαρακτηριστικά, όπως η επιλογή προηγμένων παραμέτρων, οι λειτουργίες Ultra και Night Art Shot, και το Ultra Panorama. Επίσης, με το Vibe Z2 Pro θα μπορείς να τραβάς 4Κ video (2160p) στα 30 fps, καθώς και fast-motion ή slow-motion videos.
Τετραπύρηνη ισχύςLenovo Vibe Z2 Pro Dual-SimΗ ασύγκριτη απόδοση και η εξαιρετικά γρήγορη απόκριση είναι 2 από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Lenovo Vibe Z2 Pro. Ο ενεργειακά αποδοτικός επεξεργαστής Quad Core Qualcomm Snapdragon 801 είναι χρονισμένος στα 2.50 GHz και σε συνδυασμό με τα 3GB μνήμης RAM, σου υπόσχεται απρόσκοπτο multi-tasking με οποιονδήποτε πιθανό συνδυασμό ανάμεσα σε φωτογραφία, εφαρμογές, βίντεο ή παιχνίδια.
Πλούσια ηχητική εμπειρία & αυτονομίαΑπόλαυσε ήχο εξαιρετικής ευκρίνειας με μεγαλύτερη κατανομή ισχύος, που παρέχει αυξημένη ικανότητα έντασης και ποιοτικότερο μπάσο. Ο σφραγισμένος θάλαμος ήχου επιτυγχάνει πραγματικό συντονισμό με αποτέλεσμα την πλουσιότερη και πιο ολοκληρωμένη ηχητική εμπειρία. Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας (Li-Po 4000 mAh), θα απολαμβάνεις αξιοζήλευτη αυτονομία με έως και 45 ώρες χρόνο ομιλίας ή έως και 948 ώρες σε κατάσταση αναμονής.
Dual Sim & Dual StandbyLenovo Vibe Z2 Pro Dual-SimΗ λειτουργία Dual Sim σου προσφέρει τη δυνατότητα εγκατάστασης και λειτουργίας 2 καρτών Sim ταυτόχρονα. Αναγνώρισε εύκολα ποιος σε καλεί και σε ποια από τις Sim αντιστοιχεί. Συνδύασε τον εργασιακό τηλεφωνικό κατάλογο με τον κατάλογο που περιλαμβάνει φίλους και οικογένεια, κάνοντας χρήση μόνο μίας συσκευής! Επίσης, δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα όταν ταξιδεύεις και θες να χρησιμοποιήσεις Sim από πάροχο του εξωτερικού, ενώ θα μπορείς πάντα να επωφελείσαι και από τα 2 πακέτα ομιλίας και δεδομένων που αντιστοιχούν στις 2 σου κάρτες.
Google Android 4.4 KitKatΜε τη χρήση της δημοφιλούς πλατφόρμας Android θα απολαμβάνεις βελτιωμένη απόδοση και επιπλέον έξυπνες λειτουργίες, ενώ μπαίνεις αυτόματα σε μια μεγάλη παγκόσμια κοινότητα που προσφέρει πάνω από 1.000.000 εφαρμογές μέσω του φηφιακού καταστήματος Google Play.

Το δυναμικά ανανεώσιμο περιεχόμενο των σελίδων διευκολύνει την ομαλή πλοήγησή σου, μετατρέποντας το smartphone σε ένα ευέλικτο εργαλείο, βελτιστοποιώντας την web εμπειρία σου.
Εφαρμογές Lenovo DOitLenovo Vibe Z2 Pro Dual-SimΤο Vibe Z2 Pro σου προσφέρει περισσότερους τρόπους για την πλήρη αξιοποίηση της συσκευής σου, με κορυφαίες εφαρμογές της Lenovo, όπως το SHAREit, το οποίο σου επιτρέπει τη γρήγορη κοινή χρήση αρχείων χωρίς να ισχύει χρέωση δικτύου ή να απαιτείται σύνδεση μέσω Wi-Fi, και το SYNCit, το οποίο δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και ανακτά τις επαφές και τα μηνύματα SMS σου.
shop here

Comments