Έλληνες σταρ με πολλά διαζύγια & χωρισμούς

 Τρεις γάμους και τρεις διαζύγια έχει πάρει η Μαριάντα Πιερίδη ενώ και οι χωρισμοί της πάνε πολλοί, αφού πριν τον τελευταίο σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της Νέστορα Φωτιάδη, διατηρούσε μεγάλη σχέση που λίγο έφτασε να περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας.

 Οι επεισοδιακοί χωρισμοί του πάνε πολύ. Ο λόγος για το Βαλάντη που έχει 3 παιδιά με τις διαφορετικές γυναίκες. Με την Έλενα Γκρέκου δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, με τη δεύτερη σύζυγό του πήρε σκληρό διαζύγιο και με την τελευταία σύντροφό του απέκτησε την κορούλα του.
Τέσσερις γάμοι και τρία επεισοδιακά διαζύγια για τον Χρήστο Δάντη. Λίτσα Γιαγκούση, Κατερίνα Τοπάζη, Φλώρα και Θεοδώρου και τώρα πια μόνο Τζένη Βουτσινού. 
Τις γυναίκες που αγάπησε, έχει δηλώσει πως τις παντρεύτηκε ο Στέλιος Ρόκκος. Και είναι αλήθεια. Ο τραγουδιστής μεταμορφώνεται όταν μιλάει για την οικογένεια και τα τέσσερα παιδιά του. Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει δύο γιους από την Κύπρια πρώην σύζυγο του (τον Δημήτρη και τον Ανδρέα και δύο κοριτσάκια, την Δέσποινα με την πρώην σύντροφο του Μαρία Χέλιου και την 2χρονη Μέλια με τη σύζυγο του, Νικολέτα Τρίκκη. 
 Τρία διαζύγια και για την ολυμπιονίκη Μιρέλλα Μανιάνι. Τη γνωρίσαμε ως Μανιάνι- Τζελίλη ενώ μετά το διαζύγιό της από τον αρσιβαρίστα Γιώργο Τζελίλη, ντύνεται και πάλι νυφούλα στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Σκουτέλα. Ομως η ευτυχία κρατάει λίγο και το ζευγάρι χωρίζει. Κάποια χρόνια μετά γνωρίζεται με τον μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη,αποκτούν μια κορούλα και μετά από λίγο καιρό χωρίζουν πάλι.
 Ο Τόλης Bοσκόπουλος έχει κάνει τέσσερις γάμους. Παντρεύτηκε πρώτα τη Στέλλα Στρατηγού (1960 - 1965), ύστερα την Μαρινέλλα (1973 - 1981), μετά την Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία έχει μία κόρη, τη Χαρά και την πρώην ηθοποιό και νυν βουλευτή και υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου (παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ). Με τη Γκερέκου έχουν μία κόρη, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 2001.
 Έτοιμος για τέταρτο γάμο είναι ο Κώστας Βουτσάς. Ο ηθοποιός έχει στο ενεργητικό του τρία διαζύγια. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγερ (1943-), από την οποία απέκτησε μια κόρη. Έχει δύο άλλες κόρες από τον δεύτερό του γάμο. Η μία, η Θεοδώρα Βουτσά, ακολούθησε τα δικά του βήματα στο χώρο της ηθοποιίας. Ο θετός γιος του (από άλλο γάμο της τρίτης γυναίκας του), Άνθιμος Ανανιάδης, είναι και αυτός ηθοποιός.
Για πολλά χρόνια σύντροφος του Αντρέα Μικρούτσικου υπήρξε η Σοφία Βόσσου, παρότι δεν την παντρεύτηκε ποτέ. Τα διαζύγιά του τρία: Μαρία Δημητριάδη, Δήμητρα Ρουμπέση και Φωτεινή Γεωργαντά.

Comments