Μυστικά για πιο μακριές βλεφαρίδες

Ναι φυσικά δεν είναι μυστικό πως όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε όσο πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες μπορούμε. Αντί λοιπόν να προσπαθούμε να πετύχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μόνο με τα εργαλεία του μακιγιάζ όπως η μάσκαρα και το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, καλό θα ήταν να επενδύσουμε και στην φροντίδα τους για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα! Ελένη Αναστασάκη



Όπως τα μαλλιά:

Το μαλακτικό για τις βλεφαρίδες είναι ένα πολύ σημαντικό προϊόν που τις ενυδατώνει και τις θρέφει σε βάθος αλλά και τις προστατεύει και φυσικά έτσι μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Το μαλακτικό για τις βλεφαρίδες σου καταφέρνει να αποτρέπει το σπάσιμο αλλά και να τις κάνει πιο χοντρές, πιο μακριές και πιο δυνατές και είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Φυσικά το επόμενο βήμα είναι να απλώσεις τη μάσκαρα.

Μην ξεχνάς τη βαζελίνη:

Μην ξεχνάς πριν πέσεις για ύπνο να απλώσεις στις βλεφαρίδες σου μια μικρή ποσότητα βαζελίνης κάθε βράδυ. Κατά τη διάρκεια της νύκτας η βαζελίνη θα διεισδύσει στις βλεφαρίδες σου και θα τις θρέψει. Με το βουρτσάκι για τις βλεφαρίδες σου άπλωσε αρκετή βαζελίνη στα βλέφαρα σου και άφησε την! Το πρωί, ξέβγαλε με νερό βρύσης για να δεις τα ευεργετικά της αποτελέσματα.

Το χτενάκι για τις βλεφαρίδες:

Μπορεί να σου ακούγεται κάπως περίεργο αλλά έχει αποτέλεσμα. Το να χτενίσεις τις βλεφαρίδες σου πολύ πριν απλώσεις τη μάσκαρα θα δεις πως θα τις κάνει να δείχνουν ακόμη πιο μακριές. Το μυστικό εργαλείο εδώ είναι το χτενάκι που θα το χρησιμοποιήσεις και πριν αλλά και μετά τη μάσκαρα. Χτένισε τις βλεφαρίδες σου πριν απλώσεις την πρώτη στρώση μάσκαρα και αφού την απλώσεις χρησιμοποίησε το πάλι για να τις ξεχωρίσεις. Θα δεις πως θα δείχνουν πολύ πιο σούπερ.

Κοκτέιλ:

Στα καταστήματα καλλυντικών θα βρεις πολλά και διαφορετικά προϊόντα που υπόσχονται να σου χαρίσουν μακριές και πυκνές βλεφαρίδες. Αν δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις (δηλαδή για μήκος ή για όγκο) μπορείς άνετα να έχεις δυο μάσκαρα και να απλώσεις μια στρώση από τη μια και μια από την άλλη. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!


Comments