88 TAURI Smartphone απο TONINO LAMBORGHINI –ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΈΚΔΟΣΗ

Tonino Lamborghini ειναι ενα  νέο smartphone ναυαρχίδα στην κατηγορία των πολυτελών τεχνολογικών - 88 Tauri συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εντυπωσιακό μοναδικό σχεδιασμό. Γνωρίστε το νέο αστέρι, δημιουργίες του Tonino Lamborghini. Το Tonino Lamborghini 88 Tauri έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για τους επιτυχημένους ανθρώπους που εκτιμούν την πραγματική πολυτέλεια και αναζητούν τρόπους για να τονίζουν την εικόνα τους, υψηλή θέση τους και το καλό γούστο με εξαιρετικα αξεσουάρ.

Το 88 Tauri περιέχει 19 μεταλλικά μέρη, και κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά. Κάθε μεταλλικό τμήμα είναι γυαλισμένο σαν καθρέφτη για να λάμψει . Χρησιμοποιείται λεπτό δέρμα για το smartphone που είναι μόλις 0,5 χιλιοστά .
Η διαδικασία ελέγχεται σε κάθε στάδιο για να διασφαλίσει την τέλεια εφαρμογή.Παραγωγής χάλυβα που ειναι αρκετα προκλητική. Κάθε μεταλλικό μέρος  διαμορφώνετε  με μηχανήματα CNC και  ελέγχεται από τον ειδικό διαχειριστή. Αυτό εξασφαλίζει εξαιρετική επιφανειακή σκληρότητα και αντοχή .Το μεταλλικό χρωματισμό είναι στο ίδιο επίπεδο με τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας ρολογιών με αυστηρά κριτήρια. Όλα τα μέρη ευθυγραμμίζονται με διάκενο μικρότερο από 0,15 mm. Κάθε τηλέφωνο που συναρμολογείτε λαμβάνει έναν μοναδικό αριθμό.



ΤΟ ΠΑΚΈΤΟ ΠΟΛΥΤΈΛΕΙΑΣ
Αποκλειστικότητα και άψογο στυλ ακολουθουθει όχι μόνο στο σχεδιασμό του smartphone, αλλά και τα αξεσουάρ της.Ερχεται σε ένα ειδικο σχεδιασμένο πακέτο που πραγματικά αρμόζει σε αυτό το state-of-art smartphone . Επιθετικές μορφές, μη τυποποιημένων κατασκευών, εξελιγμένο μηχανισμό και υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό , κάθε λεπτομέρεια επιβεβαιώνει μια προσεκτική προσέγγιση Η συσκευή συνοδεύεται από επώνυμα αξεσουάρTonino Lamborghini : Φορτιστής, ακουστικά και καλώδιο.








Tonino Lamborghini 88 Tauri υποστηρίζει δύο ενεργές κάρτες SIM. Έτσι σας δίνει την καλύτερη επιλογή για τους παρόχους υπηρεσιών περιαγωγής. Και οι δύο κάρτες SIM λειτουργούν ταυτόχρονα και μπορειτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, χρησιμοποιείτε τον Internet ταυτόχρονα, χωρίς καμία διακοπή. 
 Το 88 Tauri smartphone διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 3400 mAh, παρέχοντας έως και 35 ώρες διάρκεια ζωής για τις κλήσεις σε δίκτυα 3G και 1000 ώρες σε κατάσταση αναμονής. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μπαταρία  που εφαρμοστείκε  ποτέ στα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κατηγορίας smartphone. Ταχεία φόρτιση ,επιτρέπει να επαναφορτίσετε μέχρι και 1% ανά λεπτό.
 Ένα ακόμα ενα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του smartphone ,η άριστη ποιότητα των βίντεο και λήψης φωτογραφιών. Το Tonino Lamborghini 88 Ταύρου διαθέτει 20 MP κύρια κάμερα και κάμερα 8 MP μπροστά. Μια μπροστινή κάμερα 8 MP προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και όχι μόνο για τις κλήσεις βίντεο, αλλά για τα selfies.
Ισχυρή μονάδα επεξεργασίας Qualcomm® Snapdragon TM 801 με τέσσερις πυρήνες χρονισμένος στα 2.3 GHz.
Η τιμές του πολυτελές Smartphone ξεκινάνε από $6000
Αγοράστε το εδώ ;http://store.lamborghinimobile.com/?gclid=COvLnqLJlMkCFYU_Gwod76UChw#details

Comments