Android TVs με αναβαθμισμένο επεξεργαστή εικόνας

Αξιοποιώντας το λειτουργικό σύστημα της Google παρέχουν άμεση πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο, ταινιών, μουσικής, παιχνιδιών και εφαρμογών



Με προσανατολισμό στο premium κομμάτι της αγοράς, η Sony παρουσίασε και στην Ελλάδα τις νέες της Android TV, οι οποίες είναι εφοδιασμένες με αναβαθμισμένο επεξεργαστή εικόνας, υπόσχονται βελτιωμένα αποτελέσματα στο upscaling της εικόνας μέχρι και τα 4K, ξεχωρίζουν για τον ultra-slim σχεδιασμό τους και λανσάρονται ως οι «λεπτότερες στον κόσμο» -η X90C έχει πάχος μόλις 4,9 χιλιοστά στο πιο λεπτό της σημείο.Όπως υποστηρίζει η Sony, «o καινούργιος επεξεργαστής X1 προσφέρει απίστευτη καθαρότητα σε ό,τι κι αν παρακολουθείτε -περιεχόμενο 4K, High Definition, Standard Definition ή ακόμα και βίντεο χαμηλής ανάλυσης από το Ιnternet. Το πολύ ισχυρό τσιπ X1 αποτελεί το κλειδί στις εκθαμβωτικές εικόνες 4K, αναπτύσσοντας μεγαλύτερη καθαρότητα, ζωντανά χρώματα και υψηλή αντίθεση... Κάθε πηγή αναλύεται έξυπνα, ώστε να διασφαλιστούν οι καταπληκτικές λεπτομέρειες της ανάλυσης 4K. Τόσο η ανάλυση SD, όσο και η HD έχουν αναβαθμιστεί με προσοχή σε ποιότητα που αγγίζει το 4K. Ό,τι και αν βλέπετε, έχει διακριτικά χρώματα και ραφιναρισμένες υφές. Ο θόρυβος της εικόνας μειώνεται και η αντίθεση βελτιώνεται δυναμικά για φωτεινά, λαμπερά σημεία και πλούσια βαθιά μαύρα».

Αξιοποιώντας το λειτουργικό σύστημα της Google (με τις απαραίτητες προσαρμογές), οι νέες τηλεοράσεις της Sony παρέχουν άμεση πρόσβαση στο πλούσιο περιεχόμενο - ταινιών, μουσικής, παιχνιδιών και εφαρμογών - που έχει αναπτυχθεί γύρω από το Android.

Η λειτουργία «Voice Control», μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου στο τηλεχειριστήριο αφής, επιτρέπει τη φωνητική αναζήτηση και την εκτέλεση λειτουργιών. Παράλληλα, χάρη στην τεχνολογία «Google Cast Ready», η αποστολή περιεχόμενου από το smartphone ή το tablet στην τηλεόρασή γίνεται γρήγορα και απλά, όπως και ο συγχρονισμός με διάφορα Bluetooth αξεσουάρ και περιφερειακά.

Ακόμα, ο ήχος υψηλής ανάλυσης κάνει το ντεμπούτο στα μοντέλα X94C και X93C. Όπως διευκρινίζει η Sony, «ως ήχος υψηλής ανάλυσης εννοείται οποιοσδήποτε ήχος έχει καλύτερη ποιότητα από αυτήν των CD».protothema.gr

Comments