Καρπουζοσαλάτα με φέτα και δυόσμο

Μερίδες 4 μερίδες
Συνολικός χρόνος 15 λεπτά
Χρόνος προετ. 15 λεπτά

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, κομμένο όπως στη χωριάτικη
χυμός από 1-2 λεμόνια, ανάλογα με την επιθυμητή οξύτητα
1 κιλό (καθαρό βάρος) ώριμο καρπούζι κομμένο σε μεσαίου μεγέθους κύβους, καθαρισμένους από σπόρια (ε, δεν πειράζει αν μας φύγει και κανένα)
250 γρ. φέτα, τριμμένη
1/2 κούπα φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα
1/2 κούπα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1Χτυπάμε στο μπλέντερ το χυμό λεμονιού, τα φύλλα μαϊντανού, τα φύλλα δυόσμου, το ελαιόλαδο και το πιπέρι. Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το καρπούζι και το κρεμμύδι, περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε απαλά. Γαρνίρουμε με την τριμμένη φέτα και σερβίρουμε.

Comments

  • Χτύπησαν tattoo χωρίς να ξέρουν το σχέδιο
    Χτύπησαν tattoo χωρίς να ξέρουν το σχέδιο

  • Κρεβάτι King Templeton Murphy
    Κρεβάτι King Templeton Murphy

  • Fun Life Hacks
    Fun Life Hacks

  • Citroën La Chronique Concept
    Citroën La Chronique Concept

  • Αυτό όντως είναι το μεγαλύτερο φίδι του κόσμου
    Αυτό όντως είναι το μεγαλύτερο φίδι του κόσμου

  • Levi ft. Giusi - Rain (Original Mix)
    Levi ft. Giusi - Rain (Original Mix)

  • GALAXY Wrap BMW M4
    GALAXY Wrap BMW M4

  • Eurovision 2020: Η 17χρονη Στεφανία εκπροσωπεί την Ελλάδα
    Eurovision 2020: Η 17χρονη Στεφανία εκπροσωπεί την Ελλάδα

  • Σπυροπούλου;Τόλη με λένε
    Σπυροπούλου;Τόλη με λένε