Windows 10: Οι τιμές για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft

Όπως έγινε γνωστό τα πολυαναμενόμενα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα από τις 29 Ιουλίου. Την ίδια περίοδο τα Windows 10 θα γίνουν διαθέσιμα δωρεάν στους ήδη υπάρχοντες χρήστες των Windows 7 και 8. Οι εκδόσεις των 10 για κινητά τηλέφωνα, κονσόλες παιχνιδιών Xbox και άλλα προϊόντα θα γίνουν διαθέσιμες αργότερα.


Η Microsoft έχει ήδη αρχίσει να κάνει κρατήσεις για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος. Τα Windows 10 θα διατίθενται δωρεάν, για ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία τους, στους χρήστες των Windows 7 και 8, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να αγοράσουν κανονικά το λογισμικό.

Την 1η Ιουνίου, η Microsoft ανακοίνωσε στο CNET ότι η τιμή για τα Windows 10 δεν διαφέρει κατά πολύ από εκείνη του προκατόχου τους.

Γεγονός που σημαίνει ότι η τιμή θα κυμανθεί από 110 δολάρια για το «οικιακό» πακέτο (home package) έως 199 δολάρια για το επαγγελματικό (windows 10 pro). Το Windows 10 Pro Pack, θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναβαθμίσουν με 99 δολάρια από Home Package σε Pro.

Τα Windows 10 θα είναι η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Η Microsoft διευκρίνισε ότι αντί νέων εκδόσεων,θα γίνονται αναβαθμίσεις των Windows με «συνεχή τρόπο». Δηλαδή τα Windows 10 θα βελτιώνονται συνεχώς, με αναβαθμίσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Διαβάστε σχετικά: Νωρίτερα στην αγορά τα Windows 10: Τι φέρνει το νέο «όπλο» της Microsoft

Αυτός πιθανότατα είναι και ο λόγος που η Microsoft παρέλειψε την έκδοση 9 του λειτουργικού της συστήματος και «πέρασε» κατευθείαν στην έκδοση 10, με την οποία κλείνει ο κύκλος.sofokleousin.gr

Comments