Σαλάτα με ρόκα και πεπόνι

Μερίδες 2 μερίδες
Συνολικός χρόνος 15 λεπτά
Χρόνος προετ. 15 λεπτά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Τα ζεστά θερινά βράδια η όρεξη θέλει κάτι ελαφρύ και δροσερό.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 μάτσο ρόκα
2 φέτες πεπόνι
150 ml ελαιολαδο
50 ml ξίδι της επιλογής μας
1 κουτ. σούπας μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1Πλένουμε και στεγνώνουμε την ρόκα, αφαιρούμε τα χοντρά κοτσάνια και την κόβουμε με το χέρι σε μια λεκάνη. Κόβουμε το πεπόνι σε μεσαίου μεγέθους κύβους και το προσθέτουμε στη ρόκα. Χτυπάμε στο μούλτι το λάδι, το ξίδι και το μέλι και περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ αυτό. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.

Comments