ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
300 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
250 ml κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ 35% λιπαρά παγωμένη
5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 φλ. μερέντα
2 φλ. φρούτα φράουλες βατόμουρα κτλ.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
πουράκια σοκολάτας ή μπισκότα βουτύρου
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα τη ζάχαρη άχνη και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε να αφρατέψουν καλά για 2'. Θα χρησιμοποιήσουμε 6 ποτήρια μικρά. Ισομοιράζουμε μια στρώση μερέντα, 1 στρώση κρέμα τυριού, κόκκινα φρούτα, πάλι στρώση μερέντα, στρώση τυριού και κόκκινα φρούτα. Γαρνίρουμε με μπισκότα βουτύρου ή πουράκια σοκολάτας.
300 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
250 ml κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ 35% λιπαρά παγωμένη
5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 φλ. μερέντα
2 φλ. φρούτα φράουλες βατόμουρα κτλ.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
πουράκια σοκολάτας ή μπισκότα βουτύρου
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα τη ζάχαρη άχνη και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε να αφρατέψουν καλά για 2'. Θα χρησιμοποιήσουμε 6 ποτήρια μικρά. Ισομοιράζουμε μια στρώση μερέντα, 1 στρώση κρέμα τυριού, κόκκινα φρούτα, πάλι στρώση μερέντα, στρώση τυριού και κόκκινα φρούτα. Γαρνίρουμε με μπισκότα βουτύρου ή πουράκια σοκολάτας.
Comments