H Lumenati CS1 μετατρέπει τo iPhone σε ρετρό κάμερα

 Ρετρό χαρακτήρα από την εποχή του Super 8 δίνει στο iPhone το αξεσουάρ Lumenati CS1, με τη διαφορά ότι δεν χρησιμοποιεί φιλμ, αλλά ψηφιακά μέσα αποθήκευσης.



Το Lumenati CS1 συνεργάζεται με το Lumenati app, το οποίο τρέχει στο iPhone και δημιουργεί μία μικρογραφία της εικόνας που δείχνει η οθόνη του iPhone, προκειμένου να εμφανίζεται αυτή στο viewfinder του αξεσουάρ. Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να κοιτά την οθόνη του τηλεφώνου που βρίσκεται προσαρμοσμένο στην ειδική θήκη στο πλάι του Lumenati CS1. Για να ξεκινήσει η εγγραφή βίντεο αρκεί κανείς να πατήσει τη σκανδάλη στο χερούλι, ενώ μόλις το αφήσει κανείς, σταματά η εγγραφή κινούμενης εικόνας.
Το Lumenati CS1 δέχεται πολλούς φακούς wide, macro, fisheye, telephoto. Παράλληλα, μπορούν να προσαρμοστούν και άλλα πρόσθετα, όπως είναι ένα μικρόφωνο, φώτα και άλλα αξεσουάρ. Αυτή τη στιγμή το Lumenati CS1 είναι ένα project στο site άντλησης κεφαλαίων από το Kickstarter, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να αποκτήσουν ένα kit με 150 δολάρια ΗΠΑ, το οποίο περιλαμβάνει και έναν ευρυγώνιο φακό 45 χιλιοστών.

Αργότερα, εάν είναι επιτυχημένη η διαδικασία άντλησης κεφαλαίων μέσω Kickstarter, το Lumenati CS1 θα έχει τελική τιμή 249 δολάρια ΗΠΑ στην αγορά. Το αξεσουάρ αυτό είναι συμβατό με το τελευταίο μοντέλο της Apple, το iPhone 6.
<object id="BLOG_video-5cab7a60d82f9e61" class="BLOG_video_class" contentid="5cab7a60d82f9e61" width="320" height="266" ></object></div>

Comments