ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
150 γρ. βούτυρο
220 γρ. ζάχαρη
240 γρ. γάλα
125 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
1 κομπόστα ροδάκινο σε χυμό 400 γρ.
4 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
Παγωτό ΓΙΩΤΗΣ της αρεσκείας σαςγια το σερβίρισμα
Συνολικός χρόνος 10 λεπτά
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1Στραγγίζουμε τα ροδάκινα από το χυμό. Ανακατεύουμε την κανέλα με τη ζάχαρη.
2Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το γάλα και τα ανακατεύουμε με σύρμα.
3Βάζουμε το βούτυρο σε ταψάκι 25 εκ. Το βάζουμε στο φούρνο στους 170ºC να λιώσει. Ρίχνουμε με μιας μέσα το μίγμα αλεύρι-ζάχαρη-γάλα. Προσοχή, δεν ανακατεύουμε καθόλου.
4Σε όλη την επιφάνεια του γλυκού βάζουμε τα κομμένα ροδάκινα κομπόστα. Δεν ανακατεύουμε τα υλικά.
5Πασπαλίζουμε κανέλα και ζάχαρη σε όλη την επιφάνεια του γλυκού.
6Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για περίπου 40' για να ροδίσει η επιφάνεια.
7Το σερβίρουμε με κουτάλι όσο είναι χλιαρό με μια μπάλα παγωτό.
150 γρ. βούτυρο
220 γρ. ζάχαρη
240 γρ. γάλα
125 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
1 κομπόστα ροδάκινο σε χυμό 400 γρ.
4 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
Παγωτό ΓΙΩΤΗΣ της αρεσκείας σαςγια το σερβίρισμα
Συνολικός χρόνος 10 λεπτά
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1Στραγγίζουμε τα ροδάκινα από το χυμό. Ανακατεύουμε την κανέλα με τη ζάχαρη.
2Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το γάλα και τα ανακατεύουμε με σύρμα.
3Βάζουμε το βούτυρο σε ταψάκι 25 εκ. Το βάζουμε στο φούρνο στους 170ºC να λιώσει. Ρίχνουμε με μιας μέσα το μίγμα αλεύρι-ζάχαρη-γάλα. Προσοχή, δεν ανακατεύουμε καθόλου.
4Σε όλη την επιφάνεια του γλυκού βάζουμε τα κομμένα ροδάκινα κομπόστα. Δεν ανακατεύουμε τα υλικά.
5Πασπαλίζουμε κανέλα και ζάχαρη σε όλη την επιφάνεια του γλυκού.
6Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για περίπου 40' για να ροδίσει η επιφάνεια.
7Το σερβίρουμε με κουτάλι όσο είναι χλιαρό με μια μπάλα παγωτό.
Comments