Ο Μπολτ πήγε σε κλαμπ και ξέχασε να πληρώσει το λογαριασμό

Το όνομα του Γιουσέιν Μπολτ είναι άμεσα συνδεδεμένο με την μεγάλη ταχύτητα... Μπορεί να του χαρίζει μετάλλια και ρεκόρ, ωστόσο αυτή η κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να τον ρίξει και σε γκάφες.



Ο τζαμαϊκανός σπρίντερ βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο κλαμπ Drama του Λονδίνου και έφυγε χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό των 10.000 δολαρίων.

Ο Μπολτ έκανε πάρτι στο συγκεκριμένο μπαρ, ενώ βρέθηκε και στα decks, τραβώντας την προσοχή των θαμώνων -και ιδιαιτέρως των γυναικών- που ήθελαν να τραβήξουν μία φωτογραφία μαζί του

Ωστόσο, στο τέλος της βραδιάς ο Μπολτ έφυγε ξεχνώντας το λογαριασμό, με το προσωπικό να μην μπαίνει καν στον κόπο να τρέξει να τον προλάβει, καθώς θα ήταν... μάταιος κόπος!

Την επόμενη μέρα ο 29χρονος αθλητής θυμήθηκε ότι ξέχασε να πληρώσει τον λογαριασμό και επέστρεψε στο «Drama» από την έξοδο κινδύνου για να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα, χωρίς όμως να γίνει αντιληπτός και να δώσει λαβές στα μέσα ενημέρωσης.

Εκπρόσωπος του κλαμπ δήλωσε ότι «Ο Γιουσέιν είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος και αγαπάμε να τον βλέπουμε στο μαγαζί μας. Είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος εδώ»

Comments