Τι τρώνε τα μοντέλα

Ένα μοντέλο τρώει σάντουιτς ενώ βρίσκεται στο μακιγιάζ πριν την επίδειξη του Versace Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016 στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο.

Ένα μοντέλο τρώει πριν την επίδειξη της Donna Karan Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη. 
 Μοντέλο τρώει μπανάνα στην παρουσίαση της κολεξιόν Tommy Hilfiger Fall 2014, στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.
 Ένα μοντέλο τρώει πριν την παρουσίαση της συλλογής Custo Barcelona Fall 2010 στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.
 Ένα μοντέλο τρώει ενώ χτενίζεται στην παρουσίαση της κολεξιόν της Vivienne Westwood Φθινόπωρο/ Χειμώνας, στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο.
 Ένα μοντέλο ετοιμάζεται πριν την παρουσίαση της κολεξιόν της Monique Lhuillier Φθινόπωρο 2010 στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.
 Ένα μοντέλο τρώει πριν την επίδειξη του Carlos Miele Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.
 Ένα μοντέλο τρώει στα παρασκήνια πριν την επίδειξη της Carolina Herrera Φθινόπωρο 2010 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.
 Ένα μοντέλο τρώει καθώς τη χτενίζουν πριν την έναρξη της παρουσίασης της κολεξιόν της Naeem Khan Fall 2010 στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.
 Ένα μοντέλο τρώει μήλο στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας της Mercedes-Benz στη Μαδρίτη το 2012.
 Μοντέλα τρώνε πίτσα πριν την επίδειξη της Tracy Reese Φθινόπωρο 2014 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.
 Ένα μοντέλο τρώει φρούτα ενώ παράλληλα ελέγχει το τηλέφωνό της πριν την επίδειξη της Pamella Roland το 2012 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.
 Ένα μοντέλο προσπαθεί να φάει ενώ βρίσκεται στο μακιγιάζ πριν την επίδειξη του Dennis Basso το 2007 στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.
 Ένα μοντέλο τρώει ενώ περιμένει να μπει στο μακιγιάζ πριν την επίδειξη της Agatha Ruiz De La Prada 2007/2008 στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο.
 Η Natalia Gaplovska τρώει πιπεριά καθώς ετοιμάζεται για την επίδειξη Geova Rodriguez, 2009 κατά την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.
 Ένα μοντέλο τρώει κοτόπουλο καθώς χτενίζεται πριν την επίδειξη Herve Leger By Max Azria Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013 κατά την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.
 Ένα μοντέλο τρώει μήλο καθώς να περιμένει να μπει στο μακιγιάζ πριν την παρουσίαση της συλλογής Love Sex Money Άνοιξη/Καλοκαίρι 2008 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο.
 Μοντέλο τρώει πορτοκάλι καθώς χτενίζεται στην παρουσίαση της κολεξιόν του Carlos Miele Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012 κατά την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.
 Μοντέλο τρώει μακαρόνια σε διάλειμμα της επίδειξης Pasarela Cibeles Φθινόπωρο/Χειμώνας 07-08 στην Εβδομάδα Μόδας στη Μαδρίτη.
 Ένα μοντέλο τρώει καθώς χτενίζεται στην επίδειξη της Pamella Roland Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012 κατά την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.
 Μοντέλο ποζάρει στα παρασκήνια της παρουσίασης της γυναικείας συλλογής της Blumarine Άνοιξη/Καλοκαίρι 2010 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.
Μοντέλο τρώει μήλο ενώ ελέγχει το τηλέφωνό της πριν από την παρουσίαση Zang Toi 2012 κατά την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Comments