Τα ζώδια του Οκτωβρίου


Κριός 
Αυτός ο μήνας σε καλεί να δουλέψεις και να επανέλθεις σε μια καθημερινότητα που μπορεί και να έχει αλλάξει. Στον προσωπικό τομέα, καλό είναι μετά το πρώτο δεκαήμερο να φροντίσεις να κάνεις την πρώτη κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα. Αν πάλι μένεις αναποφάσιστη, τότε μια κίνηση από την άλλη πλευρά είναι πολύ πιθανό να σε βάλει σε σκέψεις και προβληματισμό. 
 
Ταύρος
Ο Οκτώβριος πιθανότατα θα δοκιμάσει τις αντοχές σου σε σχέσεις που έχουν γίνει ρουτίνα. Μια νέα γνωριμία θα αναστατώσει την καθημερινότητά σου και μπορεί ακόμα και να σε κάνει να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου. Αν πάλι κάνεις το επόμενο βήμα στην υπάρχουσα σχέση σου, τότε φρόντισε να το κάνεις προσεκτικά.  

Δίδυμοι
Αυτός ο μήνας απαιτεί αντοχές, γιατί η καθημερινότητα είναι πολύ πιθανό να σε εξουθενώσει. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με το σπίτι σου, κάτι που ίσως φέρει ένταση στη σχέση με τον σύντροφό σου ή με άλλους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. Θα κληθείς επίσης να δουλέψεις, αλλά και να παρατηρήσεις τις αντιδράσεις των συναδέλφων σου σε όσα κάνεις. Έχε τον νου σου. 

Καρκίνος
Μετακινήσεις και αρκετά ενδιαφέρουσες γνωριμίες υπόσχεται ο Οκτώβριος. Θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τον επαγγελματικό σου κύκλο μέσα από σεμινάρια και ταξίδια, ενώ είναι πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι να βάλεις σε εφαρμογή ένα ακόμα εκπαιδευτικό σχέδιο. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να τσεκάρεις τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι σου, γιατί ίσως μεγαλώνει η απόσταση που έχεις με τον σύντροφό σου. 

Λέων 
Τα οικονομικά σου φαίνεται να σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα, αφού ίσως κληθείς να κάνεις κάποια έξοδα που είτε δεν τα υπολόγιζες είτε αφορούν μακροπρόθεσμους στόχους σου. Παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία για νέες επαγγελματικές προκλήσεις, που φαίνεται να βελτιώνουν τα έσοδά σου. Στον προσωπικό τομέα, σκέφτεσαι πολλά αλλά γίνονται λίγα. 

Παρθένος
Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που σε βάζει στην πρίζα, αφού καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Θα ξεκινήσεις κάτι νέο στον ερωτικό τομέα, με όρεξη και διάθεση να έχει διάρκεια. Θα τολμήσεις να αλλάξεις επαγγελματικό περιβάλλον, αφού υπάρχει μια πρόταση που δεν μπορείς να την απορρίψεις. Θα πρέπει να κινητοποιηθείς, γιατί διαφορετικά θα δεις τις ευκαιρίες να σε προσπερνούν. 

Ζυγός 
Αναμονή ή υπομονή; Ο Οκτώβριος φαίνεται να δοκιμάζει τις αντοχές σου, αφού καλείσαι να κάνεις πράγματα που δεν σε ευχαριστούν. Μπορεί να έχεις πολύ διάβασμα, να χρειάζεται να βάλεις τα επαγγελματικά σου σχέδια στον πάγο, να γίνεσαι αποδέκτης πισώπλατων μαχαιρωμάτων. Είναι επίσης πιθανό να υπάρχει απόσταση στη σχέση σου. Προς το τέλος του μήνα όμως θα έχεις την ευκαιρία να αποδράσεις από το δύσκολο σκηνικό, αρκεί να έχεις λάβει αποφάσεις που έχουν σημασία.
Cosmo tip: Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα δεν βοηθάει τις συνεννοήσεις σου. Είναι όμως μια πολύ καλή εποχή να παρατηρήσεις τους γύρω σου. 

Σκορπιός
Η κοινωνική σου ζωή φαίνεται να ανθεί αυτόν τον μήνα. Γνώρισε κόσμο, φλέρταρε και γενικότερα απόλαυσε τη ζωή, χωρίς να σκέφτεσαι το παρελθόν ή ένα πρόσωπο με το οποίο φαίνεται να έχετε αρκετή απόσταση. Είναι ώρα για νέα ξεκινήματα και όχι για επαναπροσεγγίσεις με αβέβαιο μέλλον για τη ζωή σου. 

Τοξότης 
Τα επαγγελματικά σου φαίνεται να έχουν μεγάλη κινητικότητα αυτόν τον μήνα. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου, φέρνοντας εις πέρας υποχρεώσεις που σε άλλους προξενούν άγχος. Επίσης, μια νέα πρόταση μπορεί να σε οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν φαντάζεσαι για την ώρα. 

Αιγόκερως
Ο Οκτώβριος σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις. Θα μπορέσεις να γνωρίσεις κόσμο που είναι σε θέση να σου ανοίξει νέους δρόμους όσον αφορά τον τρόπο που σκέφτεσαι σχετικά με την καριέρα σου. Επίσης, θα καθαρίσεις το μυαλό σου και θα βοηθήσεις τον εαυτό σου να πάρει αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή.
Υδροχόος 
Αυτόν τον μήνα καλό είναι να αποπληρώσεις τους λογαριασμούς σου. Αν πάλι υπάρχουν εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, τότε να θυμάσαι πως το σεξ ίσως δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να βελτιώσεις τη σχέση σου, αλλά μπορείς πάντα να το απολαύσεις.

Ιχθύες
Αυτόν τον μήνα καλείσαι να δείξεις εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου σχετικά με τα σχέδιά του. Αν πάλι είσαι μόνη, τότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες για σχέσεις και γνωριμίες, κάτι που δεν πρέπει να σε αγχώνει, αφού είναι μια καλή εποχή για να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Στον επαγγελματικό τομέα, άρπαξε τη μεγάλη ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. 

Comments