ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ : 5 λεπτά
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 κιλό χοιρινόμπούτι κομμένο σε μπουκιές
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4 πράσα κομμένα σε χοντρές φέτες
1 πιπεριά Φλωρίνης σε λεπτές φέτες
χυμό από 2 λεμόνια
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το κρέας και το τηγανίζουμε για 5΄-6΄.
2. Το σβήνουμε με το λεμόνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε στο τηγάνι τα πράσα και την πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε.
3. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί για 20΄, μέχρι να πιει το κρέας τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 κιλό χοιρινόμπούτι κομμένο σε μπουκιές
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4 πράσα κομμένα σε χοντρές φέτες
1 πιπεριά Φλωρίνης σε λεπτές φέτες
χυμό από 2 λεμόνια
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το κρέας και το τηγανίζουμε για 5΄-6΄.
2. Το σβήνουμε με το λεμόνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε στο τηγάνι τα πράσα και την πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε.
3. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί για 20΄, μέχρι να πιει το κρέας τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του.
Comments