Χοιρινή πρασοτηγανιά

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ : 5 λεπτά
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 κιλό χοιρινόμπούτι κομμένο σε μπουκιές
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4 πράσα κομμένα σε χοντρές φέτες
1 πιπεριά Φλωρίνης σε λεπτές φέτες
χυμό από 2 λεμόνια
αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το κρέας και το τηγανίζουμε για 5΄-6΄.
2. Το σβήνουμε με το λεμόνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε στο τηγάνι τα πράσα και την πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε.
3. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί για 20΄, μέχρι να πιει το κρέας τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του.

Comments

  • Ο Ομπάμα απαντά στα tweets του Ντόναλντ Τραμπ
    Ο Ομπάμα απαντά στα tweets του Ντόναλντ Τραμπ

  • Γιατί οι τρούφες είναι τόσο ακριβές
    Γιατί οι τρούφες είναι τόσο ακριβές

  • Σαμπρίνα:Δεν λέω ποτέ την ηλικία μού
    Σαμπρίνα:Δεν λέω ποτέ την ηλικία μού

  • Το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο
    Το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

    Ταξιδέψαμε με το…

  • Αυτός ο Τερματοφύλακας δεν τα παρατάει και εύκολα
    Αυτός ο Τερματοφύλακας δεν τα παρατάει και εύκολα

  • Όταν ξεμείνεις από Στέκα
    Όταν ξεμείνεις από Στέκα

  • To είδαμε κι αυτό! Η Χριστίνα Λαμπίρη αρμέγει γαϊδούρα
    To είδαμε κι αυτό! Η Χριστίνα Λαμπίρη αρμέγει γαϊδούρα

  • Ελληνικές δυνάμεις κοροϊδεύουν τουρκικές δυνάμεις που έμειναν σε λάσπη
    Ελληνικές δυνάμεις κοροϊδεύουν τουρκικές δυνάμεις που έμειναν σε λάσπη

  • Maasai παπούτσια στην Κένυα Αφρικής
    Maasai παπούτσια στην Κένυα Αφρικής