Δημιουργία e-learning ιστοσελίδας και εφαρμογή e-learning πλατφόρμας

Δημιουργία e-learning ιστοσελίδας, απόλυτα προσαρμόσιμης σε κινητά και tablets
Η e-learning ιστοσελίδα θα είναι δυναμική, εντυπωσιακή αισθητικά, απολύτως φιλική στις μηχανές αναζήτησης και εύκολα διαχειρίσιμη από εσάς και τους συνεργάτες σας. Θα αναπτυχθεί με Joomla cms ή με WordPress cms, αναλόγως των αναγκών σας, ώστε:

Να αξιοποιηθεί πλήρως η δυνατότητα σύνδεσης και ενιαίας λειτουργίας με την πλατφόρμα LMS Μοοdle που προσφέρει το plugin Joomdle εάν κριθεί ότι χρειάζεστε αυτή την λειτουργία.
Να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα LMS GURU της Joomla εάν επιλέξετε μία πιο οικονομική και πιο “light”, αλλά με εξαιρετικές επίσης δυνατότητες e-learning εφαρμογή.
Να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα LMS της WordPress(αναλόγων δυνατοτήτων με την Guru) αν επιλέξουμε από κοινού αυτή την λύση μελετώντας τους στόχους και τις ανάγκες σας για ευελιξία και εντυπωσιακό σχεδιασμό.
Να προστεθεί δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με την προσθήκη του ειδικού plugin virtuemart της Joomla ή του woocommerce του WordPress
Να επιλέξετε, εάν χρειάζεστε και εφαρμογή πλατφόρμας web conference, &webinars της iservices για online εκπαίδευση εξ αποστάσεως με πλήρεις διαδραστικές multimedia δυνατότητες. iservices.gr

Comments