MLS iQTalk S8 Wood

Περιγραφή προϊόντος MLS iQTalk S8 Wood
Android Smartphone iQTalk S8 Wood της MLS
Το MLS iQTalk S8® είναι πραγµατικά 8-πύρηνο τηλέφωνο αφού και οι 8 πυρήνες µπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα. Έχει οθόνη από Corning® Gorilla® Glass 3, ένα ειδικό κρύσταλλο για απόλυτη προστασία σε πτώσεις, χτυπήµατα και γρατζουνιές. Η πίσω κάµερα στηρίζεται στον πλέον σύγχρονο
αισθητήρα Sony®Exmor RS™ IMX135 στα 13MP που υποστηρίζει την τεχνολογία RGBW για εκπληκτικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαµηλού φωτισµού και λειτουργία HDR στο βίντεο για πιο ζωντανά χρώµατα.
Η 13MP πίσω κάµερα διαθέτει φακό πέντε στοιχείων µε φίλτρο Schott ® Blue Glass και άνοιγµα F2.2 για εξαιρετική επίδοση σε συνθήκες χαµηλού φωτισµού και απαλοιφή του προβλήµατος της υπερέκθεσης στο εύρος των υπερύθρων ενώ η µπροστά κάµερα των 5MP διαθέτει αισθητήρα Omnivision® CameraChip™ τεχνολογίας OmniBSI+™ και οπτικό πεδίο 88ο για εξαιρετικής ποιότητας selfies και Full HD βιντεοκλήσεις. Επιπλέον, το τηλέφωνο διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία µεταφοράς δεδοµένων HotKnot που µπορεί να αντικαταστήσει πλήρως την τεχνολογία NFC χωρίς κεραίες.
Το MLS iQTalk S8® Wood µε εκπληκτική οθόνη αφής 5” HD IPS (1280x720), βάρος µόλις 124γρ, µοναδικό design, οχταπύρηνο επεξεργαστή, συνδεσιµότητα 3G HSPA+ για πολύ γρήγορο σερφάρισµα παντού, πίσω κάµερα 13ΜΡ µε υποστήριξη αυτόµατης εστίασης και φλας αλλά και δυνατότητα λήψης Full HD video, µπροστινή κάµερα 5ΜΡ για βιντεοκλήσεις, Android 4.4 (Kit Kat), τη MAIC και ενσωµατωµένο πλοηγό MLS Destinator Talk and Drive® µε βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου, το MLS iQTalk S8® Wood είναι το κορυφαίο smartphone της αγοράς!
MLS Artificial Intelligence Center
Η MAIC είναι η προσωπική σου βοηθός. Με το άνοιγμα της συσκευής σου, μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμείς από όσες έχεις στη συσκευή σου. Ενδεικτικά, λέγοντας “κάμερα” ή “φωτογραφική μηχανή” ανοίγει η κάμερα, λέγοντας “φακός” ανοίγει ο φακός, “facebook” ανοίγει αυτόματα το facebook, καθώς επίσης και λέγοντας “δεδομένα”, “Bluetooth” κλπ τα ενεργοποιεί. Επιπλέον, λέγοντας “αναζήτηση” και στη συνέχεια για παράδειγμα “Nίκος Γκάλης” ή και στα αγγλικά “Michael Jackson”, ανοίγει τα αποτελέσματα αναζήτησης στο google σχετικά με το Νίκο Γκάλη ή τον Michael Jackson αντίστοιχα. Τέλος, λέγοντας “ανοιχτά φαρμακεία” ή “βενζινάδικα” βρίσκει τα κοντινότερα σε σένα και μπορεί να σε πλοηγήσει μέσω της πλοήγησης της MLS που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή.
Talk and Watch®
Της μιλάς. Καταλαβαίνει, Ψάχνει για σένα στο YouTube™!
Πλέον η αναζήτηση videos στο Youtube μπορεί να γίνει και φωνητικά. Αγγίζοντας το αριστερό κουμπί Talk&Watch® for Youtube™ μπορείς να αναζητήσεις ελληνικά videos και με το πλήκτρο Talk&Watch® for Youtube™ στα δεξιά μπορείς να αναζητήσεις videos στα αγγλικά.
MLSPedia
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Βρίσκει για σένα.
Με την MLS Pedia, το tablet σου μετατρέπεται σε κινούμενη εγκυκλοπαίδεια. Η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, αλλά θα σου αναγνώσει και μία σύνοψη των αποτελεσμάτων που βρήκε.
Talk and Post®
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει το Post στο Facebook.
Με το Talk and Post® for Facebook™ ξεχνάς τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση. Απλά πατάς το κουμπί Τalk and Post®, λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall σου. Τόσο απλά και εύκολα!
shop here

Comments