Απίστευτο: Ήταν νεκρός εδώ και 10 χρόνια και τον βρείκαν μέσω του... Google Earth

 Η λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης του 72χρονου βρισκόταν τελικά όλα αυτά τα χρόνια στην τεχνολογία
Για μια ολόκληρη δεκαετία η οικογένεια του Ντέιβιντ Λι Νέιλς, ενός ηλικιωμένου καρκινοπαθή από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ αναζητούσε τον 72χρονο άντρα ο οποίος εξαφανίστηκε ένα χειμωνιάτικο βράδυ κα
ι έκτοτε κανείς δεν έλαβε ποτέ νέα του.
Παρά τις προσπάθειες των συγγενών του και τις αστυνομικές έρευνες ο ηλικιωμένος δεν κατάφερε να βρεθεί και η αναζήτηση για τον Ντέιβιντ Λι σταμάτησε το 2011.
Ωστόσο, η λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης του 72χρονου βρισκόταν τελικά όλα αυτά τα χρόνια στην τεχνολογία και συγκεκριμένα στο... Google Earth.
Κι όμως, η οικογένεια του άντρα δεν μπορεί να πιστέψει το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια που έψαχνε τον άνθρωπό της, το αυτοκίνητό του ήταν βυθισμένο σε μια λίμνη, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σημείο στο οποίο εθεάθη για τελευταία φορά και μάλιστα, το ΙΧ φαινόταν καθαρά στο Google Earth!
Το αυτοκίνητο εντόπισε την περασμένη Τρίτη ένας άντρας ο οποίος εργαζόταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Το όχημα ανασύρθηκε από τα νερά της λίμνης και μέσα του βρέθηκε ο σκελετός του άτυχου άντρα.
Οι συγγενείς του είναι σοκαρισμένοι που κανένας δεν είχε δει κάτι στο Google Earth, ωστόσο, δηλώνουν ευτυχισμένοι που θα καταφέρουν επιτέλους να θάψουν
Το ΙΧ του 72χρονου

Comments