Πώς η μπύρα βοηθά τους άντρες να έχουν καλύτερη στύση

Η μπύρα μπορεί πράγματι να κάνει καλύτερους τους άνδρες στο κρεβάτι, υποστηρίζει νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό European Journal of Epidemiology.
Όπως αναφέρει η Medical Daily, η κατανάλωση μπύρας προσφέρει στους άνδρες τρία ισχυρά οφέλη σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις τους κάτω από τα σεντόνια, αλλά και την υγεία τους, γενικότερα.

Σύμφωνα με την σεξολόγο Δρ. Kat Van Kirk, τα φυτοοιστρογόνα, μια ομάδα φυσικών μη στεροειδών συστατικών, που εμπεριέχονται στο αλκοόλ, έχει αποδειχθεί ότι καθυστερούν την πρόωρη εκσπερμάτιση.
Επίσης, η κατανάλωση μαύρης μπύρας ενισχύει την ερωτική επιθυμία και λειτουργεί ως αφροδισιακό προσφέροντας στους άνδρες έντονες και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις. Η επιστήμονας εξηγεί ότι ο σίδηρος που εμπεριέχεται στην μαύρη μπύρα βοηθά τα ερυθρά αιμοσφαίρια να παράξουν αιμοσφαιρίνη, η οποία μεταφέρει οξυγόνο σε όλο το σώμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και έχει ως τελικό αποτέλεσμα ισχυρές στύσεις.
Το τρίτο όφελος από την κατανάλωση μπύρας, είναι η αύξηση της σεξουαλικής αντοχής. Το 30% των ανθρώπων που κάνουν μια μέτρια κατανάλωση μπύρας, έχει αποδειχθεί ότι κινδυνεύουν λιγότερο να πάθουν έμφραγμα και να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο!

Comments