Segway SE-3 Patroller;Mόλις κυκλοφόρησε ένα νεο τρίτροχο μοντελο

Γνωστή στα δίτροχα οχήματα η Segway μόλις κυκλοφόρησε ένα τρίτροχο . Ονομάζεται Segway SE-3 Patroller και έχει μια ρόδα στο μπροστινό μέρος, δύο στο πίσω μέρος.



Σχεδιασμένο για τους πελάτες τους, οι οποίοι είναι ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας κλπ, το τρίτροχο Segway είναι πιο σταθερό από το δίτροχο, με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, και μεγαλύτερη ορατότητα για την αποτροπή της εγκληματικής δραστηριότητας.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή ειναι κάτω από 12.000 δολάρια, το ηλεκτροκίνητο SE-3 μοντέλο έρχεται επίσης εξοπλισμένο με σειρήνες, φώτα έκτακτης ανάγκης, καθώς και την τεχνολογία ανίχνευσης αναβάτη που σβήνει τον κινητήρα όταν δεν υπάρχει κάποιος πάνω στο όχημα.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από το Segway, υπάρχουν πάνω από 115 αστυνομικά τμήματα και οργανισμούς δημόσιας ασφάλειας που χρησιμοποιούν τα οχήματα Segway, αλλά το αρχικό μοντέλο ποτέ δεν απογειώθηκε στην κανονική αγορά με τον τρόπο που οι προγραμματιστές είχαν φανταστεί.

Το SE-3 προς το παρόν φέρεται να είναι διαθέσιμο μόνο για το κοινό ασφάλειας .
<object id="BLOG_video-cdbece3105be642a" class="BLOG_video_class" contentid="cdbece3105be642a" width="320" height="266" ></object></div>

Comments