Δείτε τις σημαντικότερες αλλαγές στα Windows 10 μετά το πρώτο Update

To Skype αποτελεί εγγενές στοιχείο των Windows 10 μετά την πρώτη μεγάλη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος. Είναι διαθέσιμο από το μενού εκκίνησης ή την γραμμή εργασιών μέσω του Messaging and Skype app.  H Microsoft άρχισε να διαθέτει στους (αποφασισμένους) χρήστες των Windows 10 την πρώτη μεγάλη ενημέρωση του λειτουργικού της συστήματος. Δείτε σε φωτογραφίες τις σημαντικότερες αλλαγές που φέρνουν τα Windows 10 Threshold 2.

H Microsoft μιλά για βελτιωμένη απόδοση και ασφάλεια στον Microsoft Edge καθώς και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης Cortana στον νέο browser. Εντούτοις, δεν αφορούν στην Ελλάδα οι βελτιώσεις που θα επιτρέψουν στους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών να ενημερώνονται από την Cortana για τις τρέχουσες προσφορές στα e-shop μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων.
Η Cortana μπορεί να διαβάσει χειρόγραφες σημειώσεις από τον χρήστη στο σημειωματάριό της και να συνδράμει τον χρήστη να ορίσει ειδοποιήσεις.
Στο app Maps των Windows 10 Threshold 2 η Microsoft έχει προσθέσει περισσότερες εναλλακτικές διαδρομές -τουλάχιστον στις ΗΠΑ. Σύντομα, υπόσχεται να παρέχει οδηγίες για να φτάσει κανείς στο σπίτι του όπου κι αν βρίσκεται, με ένα κλικ (με την αναμενόμενη λειτουργία "Take me Home")
Μετά την πρώτη μεγάλη ενημέρωση, τα Windows 10 δημιουργούν αυτόματα άλμπουμ σχετικών φωτογραφιών, με υποστήριξη των animated GIF και άλλων τύπων πλούσιων εικόνων (όπως Living Images). Με δεξί κλικ στις φωτογραφίες, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε βασικές ρυθμίσεις.
Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει από ένα tablet/smartphone με Windows 10 την θέση που πάρκαρε.
Διαφορετικά ημερολόγια (religious, lunar, Zodiac) υποστηρίζουν τα αναβαθμισμένα Windows 10.
Τα Windows 10 μπορούν να αναλάβουν τις στοιχειώδεις βελτιώσεις στις φωτογραφίες μέσω του Photo app.
Τα Windows 10 αναλαμβάνουν να ομαδοποιούν τις φωτογραφίες του χρήστη σε άλμπουμ.
Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει την όψη της ταχυδρομικής του θυρίδας, ορίζοντας διαφορετικό χρώμα για μια ακολουθία μηνυμάτων με το ίδιο πρόσωπο, να χρησιμοποιήσει ως φόντο φωτογραφίες ή άλλα μοτίβα.tech.in.gr

Comments