Le Max Pro παίρνει πιστοποίηση στην Κίνα και έρχεται με Snapdragon 820

Η Κινέζικη αρχή τηλεπικοινωνιών TENAA έχει παρουσιασει το Pro LeTV Le Max, επίσημα ,το πρώτο smartphone που διαθέτει  Qualcomm Snapdragon 820 chipset. Tο Le Max Pro είναι τώρα ένα βήμα πιο κοντά στο λανσάρισμα στην αγορά.


LeTV το τελευταίο και καλύτερο έρχεται με οθόνη 6,33 ιντσών με ανάλυση QHD  και αρκετα συμπαγές 167 x 83,4 x 8,95 χιλιοστά . Το βάρος είναι  201 gr, και ενώ η TENAA δεν αποκαλύπτει τέτοιες προδιαγραφές, η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι το ίδιο όπως 3,400mAh στο Le Max (μη-Pro).

Το phablet είναι επίσης εξοπλισμένο με 4GB μνήμης RAM και 64GB της αποθήκευσης, τουλάχιστον στην έκδοση που παρέχονται στη ρυθμιστική αρχή,η κύρια κάμερα είναι 21Mp, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένα shooter 4MP. Όλως περιέργως, εγγραφή βίντεο έχει οριστεί σε 1080p.
Η τιμή του Le Max Pro αναμένεται να είναι περίπου $ 535, αλλά δεν έχουμε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα που αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα. Το smartphone θα πρέπει να φτάσει νωρίτερα για να νικήσει το Samsung Galaxy S7 (Snapdragon 820 σε ορισμένες εκδόσεις), επιβεβαίωσε οτι θα  κάνει το ντεμπούτο του στις 21 Φεβρουαρίου.TopGloob

Comments