Το Prisma μετατρέπει τις φωτογραφίες σας σε πίνακες ζωγραφικής!

Η νέα εφαρμογή Prisma έχει κάνει την εμφάνιση της εδώ και λίγες μέρες και δεν είναι λίγοι οι χρήστες που έχουν εντυπωσιαστεί με τις δυνατότητες της.
Μπορεί στο διαδίκτυο και στα ηλεκτρονικά καταστήματα όπως είναι το App Store και το Play Store να κυκλοφορούν πάρα πολλές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών, που δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να "πειράξουν" τις φωτογραφίες τους βελτιώνοντας την εμφάνιση τους όμως μόνο μερικές καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν από τους χρήστες.

Το Prisma είναι μία από τις εφαρμογές αυτές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα σε μόλις λίγες ώρες από την κυκλοφορία της αφού μπορεί και μετατρέπει (με επιτυχία) οποιαδήποτε φωτογραφία σε... πίνακα ζωγραφικής.Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 33 διαφορετικά φίλτρα επεξεργασίας τα οποία βασίζονται σε τεχνοτροπίες διάσημων ζωγράφων και διαμορφώνουν την τελική εικόνα βάσει του στυλ που θα επιλέξει κάθε χρήστης και στη συνέχεια να τις ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα.Για την ώρα η εφαρμογή Prisma είναι διαθέσιμη μόνο στο App Store  της Apple αλλά δεν αποκλείεται να τη δούμε σύντομα και στο Android.newsit.gr

Comments