WonderFox HD Video Converter Factory Pro δωρεάν

Το WonderFox HD Video Converter Factory Pro είναι  μία επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή που υποστηρίζει μετατροπή βίντεο HD. Υποστηριζόμενη από την αποκλειστική τεχνολογία κωδικοποίησης βίντεο WonderFox, το HD Video Converter Factory Pro ξεχωρίζει από από άλλους μετατροπείς βίντεο HD για την υψηλή ποιότητα παραγωγής.



Επιπλέον, λόγω της υποστήριξης των τεχνολογιών επιτάχυνσης υλικού NVIDIA NVENC, CUDA και Intel HD Graphics συμβάλλει, επιτυγχάνοντας πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα μετατροπής βίντεο από τους ανταγωνιστές της. Ως εκ τούτου, αν θέλετε πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα μετατροπής HD,  ο μετατροπέας αυτός είναι η καλύτερη επιλογή.

Υποστηρίζει. το νεότερο κωδικοποιητής H265 (HEVC), VP9 και άλλες μορφές h-video. Μετατρέπει βίντεο πολυμέσων M2TS, MKV, AVCHD, HDTV BDAV και MPEG-TS, βίντεο βιντεοκάμερας HD και πολλά περισσότερα από 300 κωδικοποιητές βίντεο και ήχο. Το HD Video Converter Factory Pro είναι εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία μετατροπής βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD).

Έτσι, μπορείτε μετατρέψετε βίντεο από Standard Definition (SD) σε High Definition (HD), όπως HD MP4, HD MKV, HD AVI, HD MTS, HD TRP, ακόμα και 4k. Υιοθετώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία κωδικοποίησης βίντεο, αυτός ο συμπιεστής βίντεο θα μειώσει το βίντεο (μετατροπή τα βίντεο HD σε βίντεο SD) με την ελάχιστη απώλεια ποιότητας και τα μετατραπέντα βίντεο θα είναι σχεδόν όμοια από τα πρωτότυπα.

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να απελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης στις συσκευές σας, αλλά και να προ ρυθμίσετε τις βέλτιστες παραμέτρους για την ευρύτερη επιλογή των συσκευών HDTV.

Ο σειριακός αριθμός για να ενεργοποιήσετε το προϊόν :

VC-HDPB-9CBC300784-319906F35B-4CC9D7EA27

Comments