Το ξέρατε ότι ο Ερντογκαν στα 13 του πουλούσε λεμονάδες και κουλούρια στο δρόμο για να επιβιώσει

Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογκαν
Ο Τούρκος πρόεδρος είχε στερημένα παιδικά χρόνια. Στα 13 του η οικογένειά του μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη όπου εκείνος πουλούσε λεμονάδες και κουλούρια στο δρόμο για να επιβιώσουν.



Γιωργος Καπουτζιδης
Ο ταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης υπήρξε πωλητής σε κατάστημα στο Μοναστηράκι πριν γίνει γνωστός.

Μπαρακ Ομπαμα
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δούλεψε στα παγωτά Baskin Robbins το καλοκαίρι του 1978.

Αντωνης Ρεμος
Το ξέρατε ότι ο Αντώνης Ρέμος υπήρξε υδραυλικός και κρεοπώλης πριν γίνει διάσημος;
Ο γνωστός τραγουδιστής εργάστηκε σαν υδραυλικός και κρεοπώλης πριν γίνει αυτός που ξέρουμε σήμερα.

 Ότι ο  Kanye West εργαζόταν σαν βοηθός πωλητή σε κατάστημα και ότι ο Hugh Jackman ήταν γυμναστής πριν πιάσει την καλή; Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένους από τους αγαπημένους μας σταρ κι ας μάθουμε τι έκαναν πριν γίνουν αυτοί που είναι σήμερα.

Nicole Kidman
Στα 17 της η σταρ του “Moulin Rouge” αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο και να εργαστεί ως θεραπευτική μασέζ για να βοηθήσει την οικογένειά της και συγκεκριμένα την μητέρα της που έπασχε από καρκίνο. Η μητέρα της ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της.

Bill Clinton
Όσο σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δούλευε σε μερική απασχόλησ ως γραμματέας στην Επιτροπή Ξένων Υποθέσεων όπου κέρδιζε 3.500 δολ. το χρόνο.

George H W Bush
Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τελειώνοντας το Yale, ο πρώην πρόεδρος επιχείρησε να δοκιμάσει την τύχη του στο εμπόριο πετρελαίου. Μία από τις πρώτες του δουλειές ήταν πωλητής σε εταιρεία εξόρυξης.

Ronald Reagan
Πριν γίνει διάσημος ως ηθοποιός εργαζόταν ως ναυαγοσώστης στο Ντίξον του Ιλινόις. Σύμφωνα με το CNN, έσωσε 77 ανθρώπους όσο εργαζόταν εκεί.

Jennifer Aniston
Την μάθαμε όλοι σαν Rachel στη σειρά “Friends,". Η Aniston εργαζόταν σε τηλεμάρκετινγκ και της έκλειναν όλοι το τηλέφωνο.

Rod Stewart
Λέγεται ότι ο γνωστός ροκ σταρ εργαζόταν κάποτε σαν νεκροθάφτης στο νεκροταφείο Highgate στο Λονδίνο. Αργότερα όμως εξήγησε ότι απλώς μετρούσε το χώρο για τον τάφο και τον σημάδευε με νήμα.

Michelle Pfeiffer
Η τρεις φορές προτεινόμενη για βραβείο Όσκαρ εργαζόταν ως ταμίας σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη νότια Καλιφόρνια.

Victoria Beckham
Πολύ πριν αποκτήσει τη φήμη της 'Posh Spice', η Victoria Adams, είχε κάνει διάφορες δουλειές, μεταξύ αυτών ήταν και υπάλληλος σε πολυκατάστημα στο τμήμα των αρωμάτων.

Sheryl Crow
Η βραβευμένη δύο φορές με βραβείο Grammy, Sheryl Crow εργαζόταν σαν δασκάλα μουσικής σε δημοτικό σχολείο στο Σεν Λούις του Μιζούρι.

Cheryl Cole
Η Cole εγκατέλειψε το σχολείο στα 16 της και σέρβιρε σάντουιτς σε καφέ στο Νιούκαστλ στην Αγγλία.

Jim Carrey
Οι οικονομικές δυσκολίες ανάγκασαν το νεαρό τότε Carrey να εργαστεί νύχτα ως επιστάτης καθαρίζοντας μια αποθήκη στο Οντάριο του Καναδά όπου γεννήθηκε.

Harrison Ford
Ο Ford ήταν ξυλουργός κι εξακολουθεί να το ασκεί σαν χόμπι.

Michelle Keegan
Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το "Coronation Street" και το "Ordinary Lies," και παλαιότερα εργαζόταν ως υπάλληλος στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Rachel McAdams
Η σταρ της ταινίας "The Notebook” δούλεψε στα McDonald’s για τρία χρόνια. Παραδέχεται ότι δεν υπήρξε υποδειγματική υπάλληλος κι ότι έσπασε και ένα μηχάνημα που έφτιαχνε χυμό.

Amy Adams
Η Amy Adams έχει προταθεί πέντε φορές για βραβείο Όσκαρ και έχει δουλέψει στο Hooters, μια αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων, για να πάει στο κολλέγιο.

Kanye West
Ο ράπερ δούλευε σαν βοηθός πωλητή στο Gap. Έχει μιλήσει μάλιστα για την εμπειρία του αυτή στο πρώτο του άλμπουμ, το 'The College Dropout'.

Sandra Bullock
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μετακόμισε στη Νέα Υόρκη στα 22 της για να κάνει καριέρα σαν ηθοποιός και στην αρχή δούλευε σαν μπαργούμαν για να βγάζει τα έξοδά της.

Johnny Depp
Ο ταλαντούχος ηθοποιός πουλούσε στυλό από το τηλέφωνο όταν ήταν νεότερος.

Helen Mirren
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για την ταινία "The Queen" (2006), (στο κέντρο) διαφήμιζε το Λούνα Παρκ Kursaal στην Αγγλία.

Mick Jagger
Ο τραγουδιστής των Rolling Stones δούλευε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Μπέξλι ως θυρωρός και έπαιρνε τέσσερεις λίρες την εβδομάδα.

George Clooney
Ο Clooney επίσης έκανε διάφορες δουλειές του ποδαριού όταν ήταν νέος. Έκοβε καπνό, δούλευε σε κατάστημα με γυναικεία παπούτσια και ήταν και ασφαλιστής.

Eva Mendes
Η Eva βιαζόταν να πιάσει δουλειά στα 15 της και δούλευε σε μια πιτσαρία που ονομαζόταν Ciao.

Vince Vaughn
Ο ηθοποιός του "Wedding Crashers" δούλευε σαν φύλακας σε Χριστιανική Οργάνωση.

Brad Pitt
Ο Pitt έκανε διάφορες δουλειές του ποδαριού για να ζήσει όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να γίνει ηθοποιός. Μετακόμιζε ψυγεία, έκανε το σοφέρ σε στριπτιζέζ και μεταμφιεζόταν σε κοτόπουλο για να προσελκύσει πελάτες σε μια αμερικανική αλυσίδα με ψητά κοτόπουλα, το El Pollo Loco.

Lucy Liu
Η ηθοποιός του "Ally McBeal" και του "Elementary" εργαζόταν επτά ημέρες την εβδομάδα για να τα φέρει βόλτα στις αρχές της καριέρας της. Τις εργάσιμες δούλευε γραμματέας και τα Σαββατοκύριακα σαν γυμνάστρια αεροβικής την ημέρα και το βράδυ υπεύθυνη υποδοχής.

Jennifer Hudson
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εργαζόταν σε Burger King στο Σικάγο στα 16 της.

Megan Fox
Όταν ακόμη πήγαινε σχολείο, η ηθοποιός ντυνόταν μπανάνα για να διαφημίσει ένα καφέ που ονομαζόταν Tropical Smoothie Cafe.

Jon Bon Jovi
Ο τραγουδιστής που έκανε μεγάλες επιτυχίες όπως το "Blaze of Glory" και το "Livin' on a Prayer," έφτιαχνε Χριστουγεννιάτικα στολίδια πριν γίνει διάσημος.

Matthew McConaughey
Ο McConaughey δούλευε αρχικά σε γήπεδο του γκολφ στο Τέξας και στη συνέχεια σκότωνε αρμαδίλο για να μην πειράζουν τα λαχανικά.

Denzel Washington
Στα 11 του χρόνια κέρδιζε 11 δολ. την ημέρα σκουπίζοντας τις τρίχες σε κουρείο.

Ozzy Osbourne
Ο Osbourne εγκατέλειψε το σχολείο στα 15 του και έκανε διάφορες δουλειές, όπως βοηθός υδραυλικού, μαθητευόμενος εργάτης κατασκευής εργαλείων, εργάτης σε σφαγείο κ.α.

Channing Tatum
Ο Tatum ήταν στριπτιζέρ στα 19 του.

Demi Moore
Η Demi Moore που έχει προταθεί δύο φορές για Χρυσή Σφαίρα δούλευε σαν εισπράκτορας οφειλών στην εφηβεία της.

Hugh Jackman
Ο Jackman ήταν γυμναστής στο σχολείο Uppingham στο Ράτλαντ της Αγγλίας.

Queen Latifah
Η Latifah δούλευε στο Burger King στα 15 της μαζί με τον αδελφό της.

Comments