Αναρωτιέστε αν θα κάνετε ποτέ πραγματικά χρήματα από το ιστολόγιό σας...

Το AdSense λειτουργεί για εσάς; Είστε απογοητευμένοι που δεν κάνετε πολλα χρήματα από το AdSense ανεξάρτητα από τις καλύτερες προσπάθειές σας;Αναρωτιέστε αν θα κάνετε ποτέ πραγματικά χρήματα από το ιστολόγιό σας;Λοιπόν, διαβάστε, γιατί θα σας δείξω πώς να αυξήσετε το CPCτου AdSense με γρήγορο και εύκολο τρόπο



Αλλά πριν από αυτό, ας πάμε γρήγορα στα βασικά.Το CPC σημαίνει "κόστος ανά κλικ". Τι είναι αυτό? Αυτό σημαίνει ότι οι διαφημιζόμενοι που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα AdSense πληρώνουν το Google κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στις διαφημίσεις τους.Όταν συμμετέχετε στο δίκτυο του AdSense, θα προβάλλετε διαφημίσεις AdSense στο ιστολόγιό σας ή τις ιστοσελίδες σας και πληρώνομαι το 68% της τιμής προσφοράς για την αγγελία - το υπόλοιπο πηγαίνει στην Google.

Έτσι, αν η Google πληρώσει $ 4 για κάθε κλικ που γίνεται σε μια συγκεκριμένη διαφήμιση για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί, θα πληρώθειτε 2,72 δολάρια κάθε φορά που ένας επισκέπτης στον ιστότοπό σας κάνει κλικ στη συγκεκριμένη διαφήμιση, αυτή που τοποθετεί η Google στην ιστοσελίδα σας.

Τώρα, εάν θέλετε να κάνετε πραγματικά χρήματα από το πρόγραμμα AdSense, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μεγιστοποιήσετε την τιμή CPC.Αυτό σημαίνει ότι έχετε το σωστό είδος διαφημίσεων στις ιστοσελίδες σας,

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε το CPC των διαφημίσεων που τοποθετούνται στο ιστολόγιό σας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας με τέτοιο τρόπο ώστε η Google να τοποθετεί διαφημίσεις υψηλής αξίας ή εκείνες με υψηλότερο CPC στις ιστοσελίδες σας.Η Google αποφασίζει πού να τοποθετήσει τις διαφημίσεις μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος.

Υπάρχει ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου σε αυτό το πλαίσιο, εκτός από το CPC.Ονομάζεται CTR ή το ποσοστό μετάδοσης μέσω κλικ.Το CTR είναι το ποσοστό των επισκεπτών που κάνουν κλικ στις διαφημίσεις στις ιστοσελίδες σας.

Στην ιδανική περίπτωση, θα θέλετε περισσότεροι επισκέπτες που κάνουν κλικ στις διαφημίσεις από όσους διαβάζουν τις αναρτήσεις ιστολογίου σας και αγνοούν πλήρως τις διαφημίσεις. Θα χρειαστείτε υψηλότερο CTR για να αυξήσετε το CPC του AdSense.Είναι αρκετά σαφές;

Έτσι, αν έχετε CTR 4% με CPC 1,5 € - που σημαίνει ότι 4 επισκέπτες από κάθε 100 κλικ στις διαφημίσεις σας - είναι πολύ καλύτερο από CTR 2% με CPC 2,40 δολάρια. Με το πρώτο, θα κάνετε 20,40 δολάρια ημερησίως εάν έχετε ημερήσια επισκεψιμότητα 1.000 επισκεπτών και με το δεύτερο θα κάνετε μόνο 16,32 δολάρια την ημέρα από ημερήσια κυκλοφορία 1.000.

Επομένως, δεν αρκεί να έχετε υψηλό CPC, χρειάζεστε επίσης υψηλό CTR. Γι 'αυτό, για να κάνετε μεγάλα χρήματα από το ιστολόγιό σας, θα πρέπει να εστιάσετε στην αύξηση του CPC του AdSense καθώς και του CTR.

Τώρα, πριν σας δώσω συμβουλές για την ενίσχυση του CPC AdSense, ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί το τρέχον CPC του AdSense είναι τόσο χαμηλό.Λόγοι για τους οποίους το CPC του AdSense είναι χαμηλό ο ιστοχώρος ή το blog σας ανήκει σε μια λιγότερο κερδοφόρα θέση, όπου το κοινό σας δεν κάνει κλικ στις διαφημίσεις. Έτσι, αν έχετε ένα ιστολόγιο που καλύπτει την πολιτική, για παράδειγμα, δεν είναι δικό σας λάθος ότι έχετε χαμηλό CTR, μπορεί να έχει να κάνει με τη θέση σας.Τώρα, τα blogs για ακίνητα, από την άλλη πλευρά, έχουν υψηλές CTR. Σχετίζεται με το πού προέρχεται το ακροατήριό σας.Αν μεγάλο μέρος του κοινού σας βρίσκεται σε χώρα όπου τα κλικ δεν κοστίζουν πολύ, τότε θα έχετε και χαμηλό CPC. Ίσως ο ιστότοπός σας δεν είναι ακόμη φιλικός προς το κινητό. Επειδή η ενημέρωση για τις κινητές συσκευές που κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου 2015, η Google τιμωρεί ιστότοπους που δεν είναι φιλικοί προς κινητά, λόγω της χαμηλότερης θέσης των SERPS και των χαμηλότερων τιμών CPC.Η προγραμματική αγορά από διαφημιζόμενους έχει οδηγήσει σε μια τεράστια πτώση του εισοδήματος για πολλούς bloggers που εξαρτώνται από το Google AdSense για να ζήσουν.Τίποτα δεν μπορεί να κάνει γι 'αυτό.

Έχω συζητήσει γιατί το CPC σας AdSense είναι χαμηλό και σας έδωσε 16 γρήγορες και εύκολες συμβουλές για την αύξηση του.Ωστόσο, εδώ δεν υπάρχουν σκληροί και γρήγοροι κανόνες.Αν δεν λειτουργεί κανένα από τα παραπάνω βήματα, δοκιμάστε κάτι άλλο για να αυξήσετε το CPC του AdSense. Απλά συνεχίστε να πειραματίζεται μέχρι να κολλήσει κάτι.

Comments